Dierre bejárati ajtó zárszervize Budapesten

Egyre több Dierre bejárati ajtó védi a budapesti lakásokat, ami nagyon jó hír, hiszen a legtöbb építtető cég a projekt végére kifut a keretből, így a nagyobb társasházak esetén az ajtó költségén spórol. Míg egy Dierre bejárati ajtó közel 300 ezer Ft körül van, addig vele szemben, egy műanyag ajtó költsége maximum 80 ezer Ft.

Mint minden ajtóhoz és zárhoz hosszútávon zárszerviz szolgáltatás szükségeltetik, azaz ajtóigazítás, kulcselhagyás és új lakásba költözés esetén zárcsere.

Dierre zárszerviz szolgáltatásaink kiszállással

  • Dierre zárszerelés
  • Dierre ajtónyitás, zárnyitás
  • Dierre ajtóbeállítás
  • Dierre zárcsere kulcs-csere
  • Dierre zárkódolás

Dierre ajtózárbetét csere szakszerűen, új zárral, új kulcsokkal

Azokban a Dierre ajtókban, melyekben nem tollas kulcsos zárszerkezet van, hanem zárbetét működteti a zárást, szintén vállalunk zárcserét. Ugyanolyan európai profilú zárbetétet tudunk beszerelni, mint pl. egy műanyag vagy HiSec ajtóba, csak ezeknél az ajtóknál más méret szükséges.

Főként alapméretű és osztású zárbetétek vannak a Dierre ajtóban, annyi extrával, hogy belülről tekerőgombos a rész, így a belülről való záródás kulcsot nem igényel. Dierre zárszerviz cégünk gyorsan, szakszerűen különféle alternatívákat tud biztosítani a zárcserére. Ha érdeklik a további információk, akkor klikk ide.

Dierre zárcsere vagy zárkódolás? Melyik?

Egyértelmű, hogy tollas kulcsos zárszerkezetekről beszélünk, hiszen csak a tollas kulcsos zárszerkezeteket lehet átkódolni az ajtó szétszedése nélkül. A zárkódolás vagy kulcstőke csere, Budapesten aznapi munkavállalással, kiszállási díj nélkül 48.000 Ft-ért érhető el, hétköznapokon. Ha Önt érdekli Dierre ajtóval kapcsolatos további szolgáltatás áraink, akkor ebben a menüpontban el tudja olvasni.

A tollas kulcsos Dierre ajtózár átkódolását maximum 8-10 éves koráig szabad biztonsággal elvégezni, illetve csakis hibátlanul, akadásmentesen működő zárszerkezet esetén. Fontos információ: amikor pl. egy kulcsvesztés miatt a zárkódolást elvégezzük, akkor csak a zárban lévő ún. zár-agyat, zárkockát cseréljük ki, az ajtózár szerkezet marad a régi! Ha akadozik a zárszerkezet a tollas kulcs elforgatásakor, a zárkódolás már nem megoldás, komplett ajtózár-szerkezet cserét kell végezni az ajtón!

Javaslat:

Nagyon régóta szervizeljük a Dierre ajtókat, tudjuk, mikor akad vagy szorul a szerkezet. Aki ezeket a jelzéseket figyelmen kívül hagyja, az előbb-utóbb kizárva találja majd magát, mert a következő probléma az lesz, hogy egyszer csak a zárszerkezet megadja magát és nem fog kinyílni az ajtó. Mindez megelőzhető egy időben történő ajtóbeállítással, ajtó karbantartással. Hívja ügyfélszolgálati telefonszámunkat a 06-70-770-2942 telefonszámon!

Dierre zárszerkezet csere

Az ajtózár szerkezet csere már egy bonyolultabb, összetettebb feladat, hiszen ilyenkor az ajtónak a komplett vezérlő egységét kell cserélni. Ez pedig csak úgy működik, ha az ajtó belső burkolatát leszedjük és a központi hárompontos zárszerkezetet egy újra cseréljük. Ilyenkor új kulcsok tartoznak az új zárhoz, valamint elvégezzük a szükséges ajtóbeállítást is a tökéletes, hosszútávú működésért.

Iseo zárbetét csere Dierre ajtóban

Több lakóparkban is találkozhatunk olyan cilinderes vezérlésű zárszerkezettel, amelyben tekerőgombos, európai profilú, Iseo laponmart kivitelű zárbetét van beszerelve. Ezekhez 5 db becsomagolt gyári kulcs tartozik. Ám mindig van egy olyan építkezés, ahol az átadott lakásnál egy kulcs eltűnik, illetéktelen kezébe kerül. Feltétlenül cseréltessen új zárat, zárbetétet! Nálunk két alternatíva lehetséges. Mindkét típusról részletesebb tájékoztatást ezeken a linkeken tud olvasni.

Iseo zárbetét csere

Dierre New Power zárbetét csere

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest