Dierre kulcsgarnitúra csere, ajtózár kódolás

A Dierre zárkódolás során nem kell szétszedni a biztonsági ajtót, mert az olasz Dierre cég úgy módosította az új zárat a régihez képest, hogy a kényelmi funkciót helyezte előtérbe. A Dierre trezorzár belső szerkezete úgy van kialakítva, hogy a fix lamellákhoz kapcsolódó, kivehető kulcsgerendát, kulcstőkét, a kilincs alatt lévő szerelőnyíláson keresztül el tudjuk távolítani és egy másik kulcstőke beszerelésével, máris az új kulcs működteti a zárat.

A Dierre kulcskészlet egy fekete vagy egy kék-fehér színű papírdobozban van, eredeti, gyári csomagolásban. A dobozban található három darab kulcs, egy karikára felfűzött kulcstőkével egyetemben. Ezeknek a Dierre kulcsoknak milliós nagyságrendű a variációs száma, így semmi esélye nincs annak, hogy az új kulcs egy másik ajtót is nyisson.

Dierre zárkódolás új és régi többpontos zárakon

Természetesen csak a kódolható Dierre zárszerkezetet lehet áttanítani az új kulcsokkal történő nyitásra. Erről úgy tudunk megbizonyosodni, hogy keresünk az ajtókilincs alatt egy négyszögletű vagy ovális ablakot, szerelőnyílást. Ha ez ott van, akkor kódolható a szerkezet. Ha nincs ott, akkor pedig nem.

Fontos megbizonyosodnunk továbbá a Dierre zár kódolásánál, hogy maga a zárszerkezet nem akad-e, nem szorul-e. Szükséges tisztában lenni a zárszerkezet életkorával is, ugyanis egy 10-15 éves zárat alapból nem kódolunk át másik kulcsra, mert hiába cseréljük ki a kulcsot, amikor a zárszerkezetben lévő alkatrészek régiek maradnak, amelyek a sok használattól el vannak kopva és bármikor tönkremehetnek. Ha azonban az ügyfél mégis ragaszkodik a kódoláshoz, akkor elvégezzük, de semmilyen garanciát erre nem vállalunk!

Dierre, Dierre zárcsere, zárcsere, Dierre Budapest, Dierre zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, zárcsere, Dierre Budapest, Dierre zárcsere Budapest, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, zárcsere, Dierre Budapest, Dierre zárcsere Budapest, zárcsere Budapest

Kulcselhagyás és új lakásba költözéskor Dierre zárkódolás

Általánosságban elmondható, hogy elsősorban kulcselhagyás esetén vagy új ingatlanba történő költözéskor szokták ügyfeleink a zárkódolás szolgáltatást igénybe venni. Ha ilyenkor végezzük el a Dierre kódolást, az elhagyott kulcs már nem fogja működtetni a zárat a továbbiakban, így a biztonságérzet megmarad és biztosak lehetünk abban, hogy az esetlegesen az előző tulajnál maradt kulcs már nem fogja nyitni a mi zárszerkezetet.

Vannak olyan helyzetek, amikor azzal hívnak fel minket, hogy akadozik a zár. Ez szintén kétesélyes lehet, mert már volt rá példa, hogy kicseréltük a kulcskészletet és tökéletesen működött a zárszerkezet. Tehát itt valójában a kulcsok voltak a hibásak, kopottak. Ám ennek az ellenkezője is volt már, hogy a régi kulccsal szintén akadozott, az új kulccsal pedig már el sem indult! Ilyenkor csak a komplett zárszerkezet cserével lehet a javítást megoldani.

Erről bővebben a Zárcsere menüpontban olvashat.

A Dierre bejárati ajtó zárkódolásának ára Budapesten

Cégünk ezt a szolgáltatást Budapest területén, munkadíjjal együtt, bruttó 48.000 - 54.000 Ft összegért végzi el. Az új, gyári csomagolásban lévő kulcskészletben három darab kulcs található. Külön kiszállási díjat budapesti ügyfeleinknek nem számolunk fel.

Természetesen vállalunk Dierre zárkódolást Pest megyében is. A pontos árral kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink szívesen segítenek.

Bármilyen Dierre zárkódolással, zárprogramozással kapcsolatos kérdésére a dierrezarcsere.hu csapata készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Zárjainkról, árainkról kérjen bővebb felvilágosítást az alábbi telefonszámon:

06-70-770-2942