Dierre bejárati többpontos biztonsági ajtó

A Dierre zárral ellátott biztonsági ajtók Olaszországban készülnek. Főként nagy projekteknél, építkezéseknél lettek ezek a bejárati ajtók telepítve Budapesten, Pest megyében és vidéken is. Nagyon fontos itt a darabszámot megemlíteni. Körülbelül 5-10 ezer darab Dierre ajtó funkcionál Magyarország szerte, ami soknak mondható.

Az ajtókat az építtető a ház, vagy a társasház építésénél telepítette, de magánszemélyek is szereltettek be ilyen ajtókat. Ebből a legnevezetesebb a Dierre Go típusú biztonsági ajtó, illetve a Dierre Blue.

Az ajtókat tekintve van alap-, közép- és felsőkategóriás kivitel. Az alapkategóriából adtak el a legtöbbet. Ebbe egy háromirányú, három rudas, tollas kulcsos Dierre trezorzár található. Az ajtó vastagsága normálméretűnek mondható. Főként társasházi, beltéri lépcsőházakba szokták ezeket szerelni.

A középkategóriás kivitel egy komolyabb változat. Abban egy háromirányú, négy rudas, tollas kulcsos zárszerkezet található. Itt a zár fölött található egy ajtóhatároló is. Esetleg küszöb is tartozik már hozzá, vagy a tűzvédelmi mechanizmus is ki van építve. Ide tartozik még egy olyan fajtájú ajtó is, ahol alul egy Iseo cilinderes egyirányú bevéső zár van telepítve, fölül pedig egy háromirányú, három tüskés, csapdanyelv nélküli, tollas kulcsos zárszerkezet található.

A Dierre ajtó kinézete, felépítése

A felsőkategóriát az extra vastagságú, jól szigetelt, mart, falapú borítással ellátott ajtó képviseli. Ebben az ajtóban egy dupla trezorzár található, amiben egy tollas kulcsos, négyfordulatos, háromirányú trezorzár van, egy cilinderes működésű, kettő- vagy három fordulatos pótzárral, ami belülről tekerőgombbal, kívülről kulccsal működtethető. Szem magasságban egy ajtónyitás határoló van telepítve. Ezeknek a felsőkategóriás ajtóknak a szigetelése is már sokkal komolyabb.

Találkoztunk már egyedileg összerakott Dierre biztonsági ajtókkal is, ami szintén nagyon szép és jó. A bennük lévő zárak mechanizmusa a fent említetteken alapszik.

A tollas kulcsos zárakat kulcselhagyáskor nem kell kompletten cserélni, csak egy kulcstőkét kell átrakni benne, és máris az új kulcsokkal tud működni. A cilinderes verziónál pedig a zárbetétet ki kell belőle húzni és egy másikat beletenni a helyébe.

Nem utolsósorban megemlítenénk még a cilinderes verziót, amely szintén egy háromirányú zárszerkezet, csak a tollas kulcsos meghajtást itt a cilinder végzi. Általában egy 30/30 mm zárbetét van benne, ami belülről egy hosszított tengellyel van meghosszabbítva. A kényelmi funkció miatt egy tekerőgombot tettek rá. Kívülről pedig egy törésvédő pajzs védi a zárat a törés ellen, amelyet két darab hatos csavar a zártesten keresztül rögzít. A zárbetét előtt egy forgógyűrű található.

Ezzel fel is soroltuk az összes létező zár-variációt, ami a magyar ajtókban lehetséges.

A Dierre biztonsági ajtókkal kapcsolatos teljes körű és minden szervizellátást a cégünk biztosítja: ajtónyitás, zárszerelés, zárcsere, zárkódolás, és partnerünkön keresztül – kulcsmásolás.

Dierre bejárati ajtó

A Dierre biztonsági ajtókkal kapcsolatos teljes körű és minden szervizellátást a cégünk biztosítja: ajtónyitás, zárszerelés, zárcsere, zárkódolás, és partnerünkön keresztül – kulcsmásolás.

Dierre ajtók Budapest

A Dierre biztonsági ajtókkal kapcsolatos teljes körű és minden szervizellátást a cégünk biztosítja: ajtónyitás, zárszerelés, zárcsere, zárkódolás, és partnerünkön keresztül – kulcsmásolás.

Dierre biztonsági ajtó

A Dierre ajtó szerkezetéről röviden

Az ajtó keretét, és magát az ajtólapot is, hidraulikus prés segítségével, egy nagy tábla lemezből vagy lemezcsíkokból hajlítják össze, amelyet ponthegesztéssel illesztenek. Kivágják a zárnyílások helyeit, a kitekintő helyét, kiépítik a fel- és lemenő záródási pontokat, felcsavarozzák a zsanérokat. Az ajtó aljába küszöbsöprűt, illetve laptartó konzolokat szerelnek, majd beépítik a zárszerkezetet, belehelyezik a szigetelést. Mindkét oldalra felkerül a faborítás, ma körbeszegélyezik az ajtót. A szerelvényeket hozzácsomagolják, pl. kitekintő, kilincs, címke, kulcsgarnitúra, majd az egészet bedobozolják. Kap egy szerelő keretet is a dobozon kívülre, és GO, azaz már mehet is a beépítési helyre. Ilyen a Dierre Go ajtó.

A Dierre biztonsági ajtókkal kapcsolatos teljes körű és minden szervizellátást a cégünk biztosítja: ajtónyitás, zárszerelés, zárcsere, zárkódolás.

Árainkról tudakozhat ide kattintva, vagy érdeklődhet telefonon is.

A Dierre zárakat raktárkészleten tartjuk, így aznapi vagy másnapi szerelést tudunk ügyfeleinknek biztosítani.

Amit fontosnak tartunk megemlíteni, hogy mi ajtóbeépítéssel nem foglalkozunk! Kizárólag a már a meglévő, beépített ajtókat és azok Dierre zárszerkezeteit szervizeljük!

06-70-770-2942