Dierre New Power ajtózárbetét csere Budapest

Egyre több új építésű budapesti társasházban találkozunk az Olaszországban készült Dierre bejárati ajtóval, amelyben New Power zárbetét van.

Ezek az ajtók nagyon magas biztonsági fokozattal rendelkeznek, cilinder meghajtású maga a szerkezet, tehát európai profilú zárbetét működteti. A New Power zárbetét az egyike az elérhető legmagasabb biztonsági fokozatnak, mely a magyar piacon fellelhető. Ezért is javasoljuk mindenkinek, ha ilyen van az ajtóban, akkor csak ugyanilyenre cseréltesse, mert ha gyengébb a minőség, romlik az ajtó biztonsági szintje.

Vállalunk helyszíni Dierre New Power zárbetét cserét Budapest területén, kompletten, anyaggal, munkadíjjal, számlával együtt bruttó 76.000 Ft-ért.

A zárbetétet mindig az ügyfél előtt bontjuk ki a csomagolásból. A zárbetéthez 5 darab gyári kulcs tartozik és egy másolásvédő kártya. A zárbetét, mint említettük, abszolút prémium kategóriás. Nem csapok vannak benne, hanem lemezlamellák, a kulcsot függőlegesen kell behelyezni a zárba. Kinézetre, formára a kulcs szára olyan, mint a gépkocsik kulcsai, egy úgynevezett hernyómarás van a kulcsszárban végig.

New Power zárbetét-cserét hétfőtől péntekig, 8 és 20 óra között vállalunk. Jól felszerelt szervizautónk segítségével a helyszínen megoldjuk a zárbetét kicserélését, illetve a szükséges ajtóbeállítást a tökéletes záródáshoz.

A Dierre New Power zárbetét fúrás-, finomnyitás-, savazás-, zárpikkelés-, másolás ellen védve van és egy nagyon komoly törésvédelemmel rendelkezik. Ez a zárbetét szó szerint feltörhetetlen, betörésbiztos zárbetét. A méretválasztékánál csak egy méretet tudunk prezentálni, mivel kimondottan Dierre ajtókba való ez a betét. A 30/30 mm alapméret szükséges bele, kívülről kulccsal működtetve, belülről pedig tekerőgombbal. A zárbetéten lévő tengelyre belülről kell átszerelni a régi tekerőgombot, mivel az nem a zárbetét tartozéka.

A Dierre zárbetét kulcsait csak kártyával lehet másolni.

Dierre zárszerviz budapesti szolgáltatóval

Több mint 10 éve működő Dierre zárszervizünk tapasztalata alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy akinek Dierre New Power zárbetét van beszerelve az olasz biztonsági ajtóban, ahhoz soha nem fognak betörni, mert az olaszok úgy találták ki ezt a cilinderbetétet, hogy illetéktelen személy semmilyen titkosszolgálat eszközzel, szerszámmal ne tudja azt kinyitni.

Mint említettük, ezek az ajtók főként nagyobb lakóparkok társasházaiban fordulnak elő. Mindenképpen érdemes megfontolni a lakás átvételkor a zárcserét, nem szabad megkockáztatni azt, hogy esetleg az építtetőnél maradt egy kulcs, amivel bármikor ránk törhetnek akár éjszaka, akár akkor, mikor nem vagyunk otthon!

A New Power zárbetéttel ellátott Dierre bejárati ajtó új ára kb. 300.000 Ft körül van. Ezeket a bejárati ajtókat csakis olyan lakóparkokba szerelik be, ahol minőségi anyagokat használnak. Tudjuk, hogy a 76.000 Ft-os zárcsere ár soknak hangzik, de egy kb. 50 milliós lakás vásárlásakor nem szabad ezen az összegen spórolni!

Vállalunk New Power zárbetét cserét kulcselvesztés miatt, új lakásba költözés miatt, zárbetét akadozás, meghibásodás miatt, betörési kísérlet megpróbálása miatt.

Hívja alábbi telefonszámainkat a Dierre New Power zárbetét cserével kapcsolatban, tegye biztonságosabbá, védettebbé, megbízhatóbbá lakása biztonságát velünk és a New Power zárbetéttel!

06-70-770-2942

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest