Dierre bejárati ajtó zárszerelése a helyszínen

A zárszerelésre mindig akkor van szükség, amikor még időben telefonál az ügyfél, mert észlelt olyan problémát az ajtó hétköznapi használta során, ami eddig még nem fordult elő. Ilyen nehézség például, ha az ajtó szépen, finoman működött eddig, most egy kicsit már elkezdett akadozni. Vagy pl. amikor a kulcs egyre nehezebben megy bele a zárba.

Ha időben észreveszi ezeket a problémákat a megrendelő, akkor a Dierre zárszerelési műveletet még időben lehet alkalmazni. Sajnos ebben a rohanó világban, az emberek nem nagyon követik ezt, mert mindenkinek megvan a saját hétköznapi problémája, és elsiklik egy kis zárakadási komplikáción, félvállról veszi azt. Itt nem akarunk senkit megbántani, csak nem mindegy, hogy egy időben észlelt ajtóprobléma, 20.000 forintos beállítási, igazítási költségből megoldható, vagy pedig a fennálló problémák miatt, esetleg egy Dierre ajtónyitást kell majd eszközölni, mert nem nyílik az ajtó. Esetlegesen utána, súlyos több tízezrekért, komplett zárcserét kelljen majd elvégezni.

A Dierre zárakkal kapcsolatos üzletpolitikánk az, ha mód és lehetőség van rá, legalább évente, de minimum kétévente, ellenőriztesse Dierre tollas kulcsos-, vagy cilinderes zárral ellátott biztonsági bejárati ajtaját!

Lehet, hogy az ügyfél úgy gondolja, hogy kétévente kifizetni a 20.000 Ft-ot az sok, de ha egy szakember rendszeresen karbantartja az ajtót, illetve a zárat, akkor 15-20 évig biztos, hogy nem kell zárat cserélni benne.

A Dierre zárszerelés egy precíz, összetett és egyedi folyamat, amit kimondottan szakember tud csak ellátni, végrehajtani. A rejtett hibák mindig a Dierre zárszerelés folyamán jönnek elő, és azokat azonnal, ott a helyszínen kell orvosolni, megoldani, szükség esetén cserélni.

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest

Dierre zárszerelés

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest

Dierre zárszerelés Budapest

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest

Helyszíni Dierre szerelés

Dierre ajtózár szerelése, szervizelése szakszervizzel

Sokan azt gondolják, hogy egy Dierre ajtó szétszedéséhez, szereléséhez nem kell diploma, ezt jól is gondolják, viszont tapasztalat, rutin, szakértelem annál több.

Aki csak nekiáll egy ilyen ajtót szétszedni, nagyobb kárt csinálhat, ezért sem ajánlatos ennek a zárszerelési folyamatnak házilag nekiállni.

Nem beszélve arról, hogy az ajtó szétszedése folyamán, különböző speciális zárszerelési eszközöket alkalmazunk. Ilyen például a fúrógép a szegecsek eltávolításához; hosszú lemez, a bútorlap mögötti sziloplaszt eltávolításához, hogy az ne törjön szét; sziloplaszt az ajtólap és a gumi tömítések újbóli visszaragasztásához; különféle imbusz kulcsok a zárszerelvények, címkék eltávolításához; speciális zégergyűrűk, fogók, a többpontos rudazatok rögzítési pontjainak szétszedéséhez; fúró-maró szerszámok, az esetleges lyuktágításhoz, ellendarab igazításhoz; kisebb-nagyobb csavarhúzó fejek, bitek, a ki – be csavarozáshoz; illetve az ajtó kifelé nyílásakor, legalább két ember az ajtó leemeléséhez

Ezeket a zárszerelési folyamatokat, lépéseket nem azért soroltuk fel, hogy mindenkit elrettentsünk attól, hogy milyen bonyolult és összetett a feladat, és hogy minél több pénzt tudjunk elkérni az ügyféltől. Mindössze az volt a cél, hogy az ügyfél a szöveg végigolvasását követően belássa, hogy neki egy kb. 200 ezer forint értékű biztonsági trezorzáras kivitelű ajtaja van, amin ha esetleg egy rosszul elkövetett zárszerelési manőver van végrehajtva, az akár egy másik ajtó megvásárlásba is kerülhet.

Cégünk szervizautója és raktárkészlete jól felszerelt. Bármikor biztosítani tudjuk a zárszerelési problémákhoz elhárításához szükséges eszközöket, zárakat, zárszerkezeteket, valamint a magas szintű szakértelmet.

Dierre zárak teljes körű szerviz ellátása, Dierre zárszerelési feladatok ellátása, aznapi munkavállalással: Dierre ajtónyitás, zárnyitás, kulcselvesztés, kizáródás, zármeghibásodás esetén; zárkódolás; ajtóbeállítás, igazítás (nem beépítés!); továbbá Dierre zárak értékesítése cégeknek, magánszemélyeknek személyes átvétellel irodánkban vagy postai csomagküldéssel.

06-70-770-2942