Dierre gombos ajtó zárnyitása

20 éves pályafutásunk során rengeteg Dierre bejárati ajtót nyitottunk ki sérülésmentesen, mert az ügyfél bent hagyta a lakásban a kulcsot és behúzta maga után az ajtót. Mindenki azt mondja, ő vigyáz, vele ez nem történhet meg, de mégis… Mivel az ajtón fix a gomb, ezért behúzáskor becsattan a tokba a zárnyelve, így csak kulccsal lehet kinyitni. A kulcs meg általában belül van az ajtóban vagy a lakásban valahol.

Zárszerviz szolgáltatónk ügyeleti jelleggel, sérülésmentesen ki tudja nyitni a Dierre bejárati ajtókat az ilyen esetekben.

Lakáskulcs elhagyás utáni gyors zárcsere

A jó, biztonságos zár használata, a kulcsok kontrolálása, hogy másnál ne legyen, nagyon fontos dolog. Új lakásba költözéskor vagy lakáskulcs vesztéskor nem szabad gondolkozni azon, hogy nem cserélünk zárat, mert nem tudhatni, hány ember kezén ment keresztül az a kulcs, amit az előző tulaj átadott.

A Dierre bejárati ajtóknál zárbetétet szoktunk cserélni, vagy ha tollas kulcsos, akkor helyszíni ún. zárkódolást szoktunk alkalmazni. Általában Budapesten a tollas kulcsos zárakból van több. Az átkódolás lehetőségéről, folyamatáról itt tud olvasni.

A Dierre tollas kulcs érzékenysége – tudnivalók

Akinek még nem volt tollas kulcs a kezében, annak furcsa is lehet, hogy nem sztenderd kulcsokkal áll szemben. Ezek a kulcsok mindig is bonyolultabb felépítésűek, mint a hagyományos társaik. Sokan nem szeretik, mert hosszú a kulcs-szár, kényelmetlen a használata, kiszakítja a férfi-női nadrágzsebet, a táskák belsejét.

Akadnak belőlük 8 és 12 cm hosszú kivitelek és az emberük türelmüket vesztve idegesebben használják a zár kinyitásakor, bedugásakor. Ezáltal a kulcsok fogai sérülékenyebbek, pláne azok, amik vékony kiosztásúak. Könnyen elferdülnek és ilyenkor tönkretehetik a zárszerkezetet.

Tapasztalatból tudjuk, hogy a kulcsok, ha nem rendeltetésszerűen vannak használva, elgörbülnek, rossz esetben beletörnek a zárba. Akit esetleg zavar a hosszú kulcs, annak javasoljuk a komplett zár átalakítását cilinder vezérlésűre, amelyekhez már rövid kulcsok tartoznak.

Dierre ajtók biztonsági szintjei

Hazánkban az emberek javarésze árérzékeny, ezért nálunk az olcsó kínai vagy műanyag lemezajtó a sláger. Sokan nem is tudják, hogy mi elől, hogyan véd a profi biztonsági ajtó, mint pl. amilyen a Dierre ajtó is.

A Dierre ajtók Olaszországban készülnek egy nagyon profi gépsoron, különböző méretekben, kivitelben, tollas kulcsos és cilinderes zármeghajtásban. Akinek ilyen ajtaja van, az biztonságban tudhatja családját, otthonát. A Dierre bejárati ajtó Mabisz minősítéssel rendelkezik, kategóriájának függvényében 2-5 közötti besorolást kapott.

Dierre zárszerviz elérhetősége munkanapokon

Zárszervizünk minden hétköznap, azaz munkanapokon reggel 8 és este 20 óra között szolgáltatja ajtónyitás, zárnyitás, zárkódolás és egyéb Dierre zárszerviz feladatok lebonyolítását budapesti ügyfeleink számára. Amennyiben megrendelik valamely szolgáltatásunkat, kiszállási díj nélkül dolgozunk.

Az általunk beépített és helyszínre vitt Dierre zárszerkezetekre, kulcsokra egy év garanciát vállalunk!

06-70-770-2942

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest