Budapest XIII. kerület Dierre/Atra zárszervíz éjjel-nappal

A Dierre zárgyártó vállalatnak vagyunk a hivatalos szervize, tőlük vásároljuk az alkatrészeket, így jó áron, kiszállási díj nélkül tudjuk biztosítani a szolgáltatást, illetve a zárak beszerelését. Éjjel-nappal hívhatnak minket a XIII. kerületi lakosok, segítünk nekik gyorsan, szakszerűen, megfizethető áron, garanciával.

Tovább >>

Honnan tudom, hogy nekem Dierre bejárati ajtóm van?

Aki nem ezzel foglalkozik nap mint nap, az nyilván nincs otthon ebben, nem jártas ebben a témában, így maximum csak az ajtón feltüntetett feliratról, matricáról, vagy emblémáról tudja beazonosítani a típust. Természetesen segítünk mindenkinek a beazonosításában, amihez fényképre lesz szükségünk a kulcsról, a zárról, magáról az ajtóról, így tudunk továbblépni ez ügyben. Amiben 100 százalékosan tudunk segíteni, az a komplett ajtózár cseréje meghibásodás esetén, ajtónyitás, zárnyitás, kulcsvesztés miatti kódolás, zárbetétcsere, becsapódott ajtó kinyitása. Nagyjából ezek az esetek, amik felsorolhatók egy Dierre bejárati ajtó használatakor, illetve még ide tennénk az utólagos ajtóbeállítást is, az épület megsüllyedése, mozgása miatt.

Tovább >>

Dierre kulcsokról tudnivalók, mi van feltüntetve a csomagoláson

A gyártó külön csomagolással látja el a zárszerkezetet és a kulcsgarnitúrát. A zárszerkezet dobozában egy sima, egyszerű, fémszínű, kicsit fura kulcs van elhelyezve. Ez egy szervízkulcs, aminek az a feladata, hogy a zárat be lehessen zárni, de nem ez a végleges kulcs. Ahhoz, hogy megkapjuk a végleges kulcsprofilt, a gyártó külön dobozban prezentálja a 3 darabos kulcskészletet, a hozzá tartozó Dierre memóriakockával. A memóriakocka lépcsőzetessége a tollas kulcs fogazatának vágásával, magasságával megegyező, tehát ha a szervízkockát eltávolítjuk az ajtózár-szerkezet szerelő nyílásán lévő, kb. 2×4 centiméteres nyílásból és beletesszük az új memóriakockát, a szervízkulcs már nem fog működni, viszont az új kulcsok igen, mert rákódolódtak a zárszerkezetre.

Tovább >>

Speciális Dierre zárszerkezetek, zárbetétek cseréje profikkal

Akinek az olasz Dierre bejárati ajtójával, zárbetétével vagy zárszerkezetével akad problémája, nyugodtan fordulhat hozzánk. Nálunk minden van, a teljes szortiment, különböző nyitású irányú zárak, zárbetétek. Szaktudásunk is a legmagasabb szintű ezeknél az ajtóknál. Évek a Dierre záraknak a specialistái vagyunk, legyen szó egy beleszorult kulcs kinyitásáról vagy becsapódott ajtó sérülésmentes nyitásáról, éjjel-nappal, illetve hétvégén is tudunk szolgáltatni, megfizethető áron, kiszállási díj nélkül, pár órán belül.

Tovább >>

Betörésvédelem és befeszítés-gátlás a bejárati ajtóknál

A legtöbb sikeres betörési kísérlet azért valósul meg, mert a bejárati ajtó szerkezete nagyon gyenge, illetve csak egy pontos záródás van kialakítva. A Dierre ajtó- és zárgyártó vállalat sajátos technológiát alkalmaz, ezért is érdemes az általuk gyártott bejárati ajtókat beszereltetni szakemberrel. A több pontos záródás lehetővé teszi, hogy erőszakos behatolást ne lehessen alkalmazni (pl. pajszer, nagyobb csavarhúzó vagy bármilyen más egyéb rongáló eszköz). Azt azonban tudni kell, hogy a legtöbb Dierre zárral ellátott ajtó nagyobb lakóparkokban található.

Tovább >>

Dierre ajtó zárszerviz szolgáltatás éjjel-nappal, Budapesten, kiszállási díj nélkül

Egy zár meghibásodásának az idejét senki nem tudja előre megmondani. Olyan ez, mint az emberi test, csak a test betegséget produkál, a zár pedig hibát észlel. Azért dolgozunk, hogy az ügyfeleknek az év bármelyik napján, a napnak bármelyik szakában segítséget tudjunk nyújtani, ha nem tudnak bemenni a bejárati ajtón vagy ha valami okból kifolyólag Dierre zárat akarnak cseréltetni. A legtöbb esetben akut a probléma, tehát azonnal menni kell és egy órán belül a helyszínre kell érkezni, hiszen ott állnak a hidegben, melegben az ajtó előtt türelmetlenül, és nem értik, miért nem nyílik az ajtó (ami az állításuk szerint tegnap még tökéletesen működött). Ami persze a szó szoros értelmében nem igaz, mert működött, de nem tökéletesen, csak épp nem volt annyira feltűnő, hogy egy kicsit már akadozik. Mindenki halogatja, tologatja a zárcserét, majd lesz valami, hát lett is, azaz az ajtó nem nyílik, mi meg most, azonnal szaladjunk. Nyilván nekünk ez egy megélhetési lehetőség, hogy az ügyfeleknek segítsünk, de csodákra mi sem vagyunk képesek. Ha véletlenül nem vagyunk a címtől pár utcányira, nem megy nagyon gyorsan, de az egy órát ettől függetlenül próbáljuk éjjel-nappal betartani. Kiszállási díjat nem számolunk fel, hiszen fix áron vállaljuk a Dierre zárak nyitását, majd az azt követő cseréjét, ha szükséges. Árakkal nem nagyon szeretünk látatlanban vagdalkozni, mivel nem tudjuk, milyen feladatot fogunk elvégezni és azt sem szeretnénk, hogy ha az ügyfél félreértené és erre hivatkozna.

Tovább >>

Dierre ajtó helyszíni zárcsere, zárkódolás, garanciális munkavégzés

Ahhoz, hogy egy Dierre bejárati ajtóra, pontosabban a zár cseréjére garanciát lehessen vállalni, mindenféleképpen szakszervizt kell kihívni. Cégünk több mint 20 éve foglalkozik az olasz Dierre bejárati ajtók teljes körű zárszerviz ellátásával, beleértve, ha nem nyílik az ajtó, ha nehezen záródik, lakáskulcs elhagyás/vesztés történik, vagy csak egyszerűen új ingatlant vásároltak, ahol Dierre tollas kulcsos zárszerkezet működteti az ajtót vagy cilinder zárbetétet kell benne cserélni valami okból kifolyólag.

Tovább >>

Sztenderd Dierre ajtó vagy tűzgátló, prémium kategória?

Az olasz Dierre ajtógyártó vállalat gondoskodott róla, hogy mindenkinek az igényére, kedvébe járjon, ezért különböző alternatívákat készített a bejárati ajtók tekintetében. A legtöbb Dierre biztonsági ajtó inkább az úgynevezett sztenderd kategóriát képezi, ami nem azt jelenti, hogy rossz, vagy hogy nem biztonságos. Ez legfőképp az úgynevezett futószalagon készült termékekre vonatkozik, hiszen erre állat rá, mert erre van a legnagyobb igény.

Tovább >>

Különböző típusú Dierre zárak cseréje Budapesten

Forduljon hozzánk bármilyen Dierre zárcserével kapcsolatban! Mint hivatalos Dierre zárszerviz, cégünk cseréli, szereli, kódolja a legtöbb Dierre bejárati ajtózárat. Budapesti lakóparkokban egyre elterjedtebb ezeknek az olasz záraknak az alkalmazása, így sokszor van szükség zárcserére, kulcs-cserére, mert új lakók, bérlők jönnek, vagy esetleg kulcselvesztés történik és a zárak további alkalmazása már nem biztonságos. Cégünk szervizautóiba raktárkészleten van ezeknek a záraknak minden alkatrésze, maga a zárszerkezet, zárbetétek, illetve kódoló kulcskészletek. A megrendeléstől számítva, akár pár órán belül is ügyfeleink rendelkezésére tudunk állni.

Tovább >>

Mi a különbség a Dierre bejártai ajtó és egy sztenderd ajtó között?

A Dierre bejárati ajtók Olaszországban készülnek, Torinóban. Ezek a bejárati ajtók acélból, normális fémből készülnek, úgyhogy bátran ajánljuk bárki számára beltéri, illetve kültéri használatra egyaránt. A beltéri vagy kültéri beszerelést azért mindig egy szakemberekkel kell leellenőriztetni, hiszen vannak olyan Dierre bejárati ajtók, amelyeknek a burkolata lépcsőházba való, kültérre, illetve ahol párás körülmények vannak, oda nem szabad beszerelni.

Tovább >>