Dierre zárak fejlődése évről évre

Mind a tollas és a cilinderes Dierre zárszerkezet elég magas biztonsági fokozatnak örvend. A Dierre a saját gyártású ajtóiba szereli ezeket a zárakat. Nemcsak a zárat magát tervezi és gyártja, hanem a komplett ajtót, zárral, szigeteléssel, burkolattal, címkével, kilinccsel együtt.

Tovább >>

Tekerőgombos Dierre zárbetét cseréje szakszervizzel

Évek óta javítunk, szerelünk, cserélünk és állítunk be Olaszországból származó, Dierre biztonsági ajtókat. Ez az fő profilunk egyike. Olyan szinten űzzük ezt a szakmát, hogy azokhoz az ajtókhoz, amelyek ezt a bizonyos fokú biztonságot nyújtják az ügyfeleknek, mindenféle alkatrészt raktáron tartunk, így nem kell rájuk hónapokat várni. Tartunk Dierre többpontos szerkezeteket, zárbetéteket, címkéket, különböző színekben és méretekben.

Tovább >>

Kulcsvesztés miatti zárcsere – Dierre záraknál hogyan történik?

A Dierre ajtók és zárak esetén több típussal, kivitellel találkozhatunk, így először mindenképpen a zár beazonosítása szükséges. A zár lehet tollas kulcsos- vagy cilinderes működtetésű, előbbieknél rövid vagy hosszú kulcsos változat, felső- vagy alsó zárszerkezet, vagy esetleg kívül kulcs-belül tekerőgombos kivitel – ezeket mind számításba kell venni.

Tovább >>

Dierre New Power kontra Iseo R90

A Dierre New Power zárbetét egy régebbi fejlesztésű, olasz találmány. Függőleges profilvágású, erős törésvédelemmel rendelkező, viszont sajnos a kulcsok szabadalmi védelme már lejárt. Így azok a lakástulajdonosok, akiknél Dierre New Power zárbetét van beszerelve az ajtóba, jobb, ha tudják, hogy kártya nélkül pár ezer forintért minden gond nélkül lemásolják ezt a kulcsot.

Tovább >>

Dierre ajtóba való új, biztonságos zárbetét

Ez a zárbetét a legfrissebb újítások egyike, melyet az olaszok az idén teszteltek és mi már el is kezdtük az ajtókba való telepítését. Az R90 zárbetét kimondottan a Dierre bejárati ajtókba készült, amely egy 5 kulcsos, másolásvédett zárcilinder, melyhez csak Olaszországból lehet extra kulcsokat rendelni.

Tovább >>

Hová vezet a Dierre záras ajtók esetében a zárcsere halogatása

A zárcsere halogatása jellemző az emberekre. Általában nem figyelünk oda a jelekre, csak akkor esünk kétségbe és fordulunk segítséghez, zárszerviz céghez, amikor már valóban nagy a baj. A zárak/ajtók meghibásodásának mindig azonban mindig vannak előjelei. Csupán ezekre kellene kicsit jobban odafigyelni és nem elodázni a dolgokat.

Tovább >>

Dierre zárszerelés, zárszerviz, zárjavítás

A Dierre zárak zárszerelését mindig bízza szakemberre, mert ha házilag otthon nekiáll, vagy nem hozzáértő kezek közé jut a dolog, akkor könnyen nagyobb probléma is adódhat. Néha a spórolás erőltetése több költséggel jár, mintha egyből szakemberhez fordultak volna.

Tovább >>

Dierre zárcsere, zárkódolás, zárszerviz

A Dierre zárcsere okait két részre bontanánk. Az egyik, amikor a tönkrement, meghibásodott, szétkopott szerkezetet cseréljük kompletten. A másik, amikor kulcselvesztés vagy költözés miatt a Dierre-Atra zárnak a tuskóját cseréljük. Ennek a szerelése, cseréje mindenféleképpen zárszerelő szakembert igényel. Munkanapokon hívja Dierre szakszervizünket ezen a számon: +36 70 770 2942

Tovább >>

Dierre helyszíni zárszerviz Budapest

A félreértések elkerülése végett szeretnénk tisztázni, hogy ez az olasz trezorzár nem egy egyszerű, hétköznapi zárszerelést követel. Nem úgy kell elvégezni, mint a hagyományos ajtóknál, hogy az ajtó éléből kitekerek egy csavart, kihúzom a zárbetétet és már meg is van a szerelés.

Tovább >>