Iseo Dierre Atra zárbetét

A magyar piacon elég sok Iseo zárbetét működteti a különböző bejárati ajtókat, de mi itt most főként arról a zárbetétről írunk, ami az olasz Dierre biztonsági ajtóba van beszerelve.

Általában egy méretről van szó ilyenkor, ez a 30/30 mm osztás. Az egyik irányból kulcsos működtetésű, a másik irányból pedig tekerőgomb hajtású. A tekerőgomb ebben az esetben egy meghosszabbított réztengelyre szerelhető át az ajtóban benne lévő mostani zárbetétről. A tekerőgomb színe lehet réz, bronz, ezüst. Ez mindig attól függ, hogy az ajtót milyen címkével díszítették, öltöztették fel, ez általában igény, kérés függvénye.

Iseo R7 olasz zárbetét tulajdonságai

Maga a zárbetét nem egy nagy extrával rendelkező zár, de mégis jó a minősége és az ára. A zárbetéthez 5 db gyári kulcs van csomagolva, ezek a kulcsok nem profilvédettek, szabadon másolhatók szinte bárhol, bármelyik szaküzletben. Az Iseo R7 zárbetét hatcsapos kivitelű, csak fúrásvédelemmel rendelkezik, törés-, finomnyitás- és másolás ellen sajnos nem.

Az Iseo R7 zárbetét rézből készül. Kiválóan alkalmas a cilindervezérlésű zárszerkezet meghajtására, forgatására. Kulcsai vaskosak, egyhamar nem törnek el. A kulcsfejre egy kék műanyagot lehet ráhúzni a könnyebb fogás érdekében.

Az Iseo zárbetét karbantartása a helyszínen

Ezeket a zárakat éppen a napi használat miatt nem kell olajozni, nem kell kenni. A különböző zárolajozók különben sem tesznek jót a zárbetétnek. Ha úgy érezzük, hogy nehezebben megy a kulcs a zárba, akkor maximum grafitport kell beletenni és máris megoldódik az akadás a kulcs behelyezésekor.

Nagyon sok zárszerviz és kulcsmásoló cég nem ismeri a grafitpor előnyeit és jótékony hatását, de egy nagyon finom kenést és súrlódáscsökkentést biztosít a csapok és a kulcson elhelyezett furatok között.

Iseo zárbetét cseréje olasz ajtóban kiszállással

Szakszerű munkavégzéssel vállaljuk az Iseo R7 zárbetét cseréjét, rövid határidővel, helyszíni kiszállással, számlával, garanciával!  A kulcsok az ügyfél előtt lesznek kibontva a félreértések elkerülése végett a gyártói csomagolásból.

Budapest területén egy ilyen zárbetét csere költsége 46.000 Ft-ba kerül, amit a helyszínre érkező zárszerelőnek kell a munka végeztével kifizetni.

Minden esetben szakemberrel cseréltessen zárat, ne szedje szét otthon az ajtót, mert kisebb-nagyobb problémák és bonyodalmak léphetnek fel! Ehhez nem elég egy csavarhúzó, ide rutin, tapasztalat és szaktudás szükséges!

A zárbetétek felhasználási területe bejárati ajtóban

Ebből a zárbetétből csak egy méretet tartunk, direkt ezekre az esetekre. Más méretszortiment nincs és nem is lesz. Ebbe a Dierre ajtóba fejlesztették ki ezt a betétet, és a hosszú tengellyel faragtak le a zárbetét előállítási költségén az olaszok.

A zárbetétet kívülről védi a forgógyűrű is, ami elég masszív anyagból van, így rongálással biztosan nem nyitható az Iseo zárbetét.

Az Iseo R7 a zárbetét nagyon régóta van jelen a magyar piacon, hiszen ez egy nagyon megbízható termék. Hosszútávú működésre bátran ajánljuk mindenkinek, nem lesz vele gondja, laza illesztéssel sokáig bírják a napi többszöri nyitást, zárást.

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest