Dierre zárbetét csere többpontos zárban

Budapesten a magas biztonság érdekében rengeteg Dierre bejárati ajtót szereltek, építettek be. Igen népszerű ez az ajtó, mivel könnyen szerelhető. Az olaszok készen árulják, így nagy projektekhez, több száz lakásos társasházakba kiváló választás, mert gyorsan és szakszerűen beépíthető, továbbá a lakás védelmét is nagyszerűen ellátja.

A Dierre zárak javarésze -arányait tekintve- tollas kulcsos meghajtású, ami azt jelenti, hogy ajtóvastagság függvényében, a kulcs teljes hossza 92 mm és 107 mm között változik. Ezek a hosszú kulcsok biztonságosak, de nagyon sok ügyfél panaszkodik, hogy kényelmetlenek (pl. zsebben, vagy táskában). Erre is van megoldás, mégpedig a komplett ajtó átalakítás cilinderes meghajtású verzióra.

Ez a folyamat nem egyszerű dolog, megoldható, de egy fél ajtó árába kerül.

Dierre gyors zárbetét csere budapesti kiszállással

Egyre több budapesti lakóparkban a Dierre ajtóban már gyárilag a cilinderes meghajtású zárszerkezet van telepítve. Ez azt jelenti, hogy nem a hosszú tollas kulcs tartozik a zárhoz, hanem a gyárilag beszerelt forgatógombos, másolásvédett Dierre New-Power felsőkategóriás zárbetét. Ezeket az ajtókat kívülről kulccsal, belülről tekerőgombbal lehet zárni. Minden esetben 5 db gyári sorszámozott kulcs tartozik az ajtózárhoz, továbbá egy műanyag másolásvédő kártya. Ha ön nem ennyit kapott, akkor nézzen utána, nehogy váratlan látogatói legyenek, mialatt nincs otthon!

Egy pár szó a Dierre New-Power zárbetétről. Ez egy nagyon biztonságos, olasz fejlesztésű zárbetét, amely lamellás kialakítású. Fúrás- és finomnyitás ellen védve van, illetve egy törésvédelmi híd biztosítja az erőszakos zárnyitási módszer elleni védelmet.

Dierre New Power zárbetét cseréje

Ha nem bízik a vállalkozóban, hogy minden kulcsot megkapott, akkor cseréltessen velünk törésvédett Dierre zárbetétet! Mi raktárkészletről biztosítjuk a zárbetétet, ott bontjuk ki ön előtt a dobozból, majd kicseréljük azt. Minden esetben számlát állítunk ki a zárcseréről.

zárbetét cserének magas a költsége, mert nem egy egyszerű zárról beszélünk, hanem egy felsőkategóriás zárcilinderről. A teljes költség, ami tartalmazza az általunk helyszínre vitt New Power 5 kulcsos zárbetétet tekerőgombbal, kiszállást, munkadíjat, kompletten 76.000 Ft. Az ár Budapest területén érvényes.

Aki ezt sokallja, annak két opciót tudunk még biztosítani, amiről az alábbiakban olvashat.

Izraeli RB LOCXIS zárbetét csere

A Dierre ajtókba tulajdonképpen bármilyen európai zárcilinder beszerelhető, de szakmai tapasztalatunk azt mutatja, hogy olcsó zárbetéteket nem szabad alkalmazni (GMB, Anbo - a zárszervizesek kedvence, amelyek kb. 1500 Ft-ba kerülnek - ennyit is érnek!), mert ezek semmilyen nyitás elleni védelemmel nincsenek ellátva, és hiába a biztonságos Dierre ajtó, ha a zárbetét egy percen belül nyitható!

Tehát az opció, amit kínálunk, az egy interaktív csapos, törésvédett zárbetét, ami szintén prémium kategória, MABISZ 6-os besorolással. Az összes roncsolásos nyitásnak ellenáll: fúrás, magkihúzás, finomnyitás, zártörés. Magyarországon csak a Kulcskirályban lehet kulcsot másolni hozzá, 4500 Ft-os darabáron, kizárólag a védőkártya jelenlétével!

Ha szintén tekerőgombos verziót szeretne, akkor ez is megoldható. A Dierre ajtóba az izraeli RB LOCXIS zárbetét csere komplett költsége, tekerőgombbal, bruttó 52.000 Ft. 3 db gyári kulcs tartozik a zárbetéthez. Ismertetőjele: szürkéskék szín, nagyon kényelmes kulcsfej fogás, a kulcsban mozgó alkatrész található. Ha nem kéri a tekerőgombot, akkor a komplett költség bruttó 46.000 Ft-ra módosul.

Keylocx izraeli ajtózárbetét cseréje

Harmadik opcióként, hogy legyen választási lehetőség, az izraeli Keylocx zárbetétet ajánljuk. Ez szintén mindennemű védelemmel rendelkezik, azaz törés-, finomnyitás-, fúrásvédett, továbbá másolás ellen védett, MABISZ 5-ös tanúsítvánnyal ellátott. Ehhez a zárbetéthez 5 db gyári kulcs jár. Minden dobozt az ügyfél előtt bontunk ki! A Keylocx zárbetétet is el tudjuk látni tekerőgombbal. Így ennek a komplett költsége 40.000 Ft-ba kerül. Ha elég a kívül/belül kulcsos változat, akkor 34.000 Ft-ba kerül a zárbetét csere teljes költsége.

A felsorolt zárbetéteknél olcsóbb megoldást nem tudunk kínálni, de nem is ajánljuk, mert az ajtó elveszíti a védelmi funkcióját az olcsó, nem jó minőségű zárbetétekkel, így könnyen nyithatóvá válik!

További információkat az általunk ajánlott zárbetétekről itt talál: http://www.rbzarbetet.hu/

06-70-770-2942