Dierre zárszerviz, zárcsere Budapest

Dierre zárszerviz szolgáltatást nyújtunk budapesti és pest megyei ügyfeleknek. Szolgáltatásunk elérhető hétköznapokon 8 és 20 óra között. Ingyenes helyszíni kiszállást biztosítunk minden megrendelt munka esetén. Jó felszerelt szervizautóval, profi, megbízható zárszerelő szakemberekkel, ügyeleti jelleggel vállalunk minden munkát. Munkáink függvényében, 1-3 órás időintervallumban vállaljuk a zárszerelési és zárcsere munkákat. Hívjanak minket bátran a 06-70-770-2942 mobilszámon!

Dierre ajtó helyszíni zárbetét cseréje

Azok a Dierre bejárati ajtók, amelyek nem tollas kulcsosak, hanem cilinder vezérlésűek, azokba európai profilú, általában egyfajta méretű zárbetét szokott lenni, főként az olasz Dierre New Power zárbetét a jellemző.  Egyre több budapesti lakópark van Dierre ajtóval és az ebben lévő New Power zárbetéttel felszerelve.

Biztonságilag, betörés-technikailag a legjobb választás ebbe az ajtóba a New Power betörésbiztos zárbetét. Nem az olcsó kategória, de ez egy feltörhetetlen zár, így mindenkinek csak ajánlani tudjuk. A New Power cseréjének ügyében kérjen időpontot diszpécser szolgálatunktól! A kulcsot minden esetben az ügyfelek előtt bontjuk ki. Kulcsmásolással nem foglalkozunk! A zárbetét-cserével kapcsolatban bővebb információt ezen a linken tud olvasni.

Dierre tollas kulcsos zár átkódolása

A tollas kulcsos Dierre ajtózárak egy régebbi technológia vívmányai. A lamellás működtetést ezeknél a záraknál a páncélszekrények zárjaitól vették át és ezen működés alapján különböző olasz zárszerkezetekben kezdték el folyamatosan alkalmazni. A lamellás zárszerkezetekhez 3 db tollas kulcsos vagy bástyakulcsos kulcsok tartoznak. Ezek általában négyfordulattal reteszelik a zárat.

A tollas kulcsos zár előnye a Dierre zárak esetében, hogy cserélhető benne a kulcstőke, ami azt jelenti, hogy kulcselvesztéskor vagy új lakásba költözéskor nem kell az az egész ajtót szétbontani, hanem a belső szerelőnyíláson keresztül a kulcstőke kicserélésével meg lehet változtatni a zárlamellák nyitási sorrendjét. Ezt hívjuk zárkódolásnak, amit cégünk Budapest területén 48.000 Ft-ért vállal. A Dierre ajtózár kódolást csakis kifogástalanul működő, nem akadozó, maximum 8-10 éves zárszerkezeteknél szabad elvégezni! Bővebb információ ezen a linken.

Dierre ajtózár összefoglaló

Több mint 15 éve működő zárszerviz szolgáltatásunk teljeskörű. Vállalunk zárnyitást, zárcserét, zárkódolást, zárbetét cserét és komplett zárszerkezet cserét. Ez a munkafolyamat egy összetettebb, bonyolultabb feladat, ezért a megrendelőktől általában a telefonos diszpécser sokfajta információt kénytelen begyűjteni, mivel több, mint 10 fajta Dierre zártest, zárbetét vagy tollas kulcsos kivitel van jelen a hazai piacon.

Mi minden Dierre zárat raktáron tartunk, de a költséghatékony megoldások érdekében a helyszínre felkészülten megyünk, azzal a zárral, amelyre szükség lesz a csere során.

Emailben küldhet nekünk fotót az ajtóról kívülről, belülről, az ajtó éléből a zárszerkezet rúdjairól és a kulcsokról. Nekünk ezek a fotók elegendők, önnek nem kell a zárhoz nyúlnia. A további részletek miatt úgyis hívjuk önt telefonon és elmondjuk a tudnivalókat, valamint a Dierre zárcsere pontos árát.

Hívhat minket a 06-70-770-2942 telefonszámon, illetve az emailt ide küldheti: zarszerviz365@gmail.com

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest