Miért nem ajánlatos és biztonságos a New Power zárbetét beszereltetése

Régebbi írásainkban - hiszen mi folyamatosan tájékoztatunk a változásokról mindenkit -, már beszámoltunk arról, hogy a Dierre New Power zárbetét kulcsai másolásvédettek, a hozzá tartozó kódkártyát ki kell küldeni Olaszországba, mert semmilyen más módon nem lehet a kulcsmásolásról hazánkban gondoskodni, az itteni másolók nyerskulcs hiányában nem tudják azt lemásolni.

Tény és igazság:

Igaz, hogy a Dierre New Power kulcsa el van látva „patented” felirattal, de mégis bekerült az utángyártott nyerskulcs a magyar piacra is, egyre több kulcsmásoló szaküzlet hozzájut. A New Power kulcsok lemásolásához a kulcsmásolók már a kártyát sem kérik el és az olasz kulcsmásolás árának a töredékéért készítik el az új kulcsokat. Sajnos az olaszok is beleestek ugyanabba a csapdába, mint a LV prémium táskákat gyártó francia vállalat, akinek a termékeit Törökországban prémium minőségi másolatban be lehet szerezni, és ez ellen az eredeti gyártó semmit nem tud tenni. Az olaszok sem akarnak perbe bocsátkozni a kulcsok kapcsán, annyit nem ér ennek az egy betétnek a neve, használata.

 Maga a betét jó, de csak félmegoldás a felhasználónak

Szakértői tapasztalattal alátámasztva, továbbra is kiemelnénk az egyedi kialakítású Dierre New Power zárbetét magasfokú biztonságát, nem is ennek a megkérdőjelezése a téma mai írásunkban, tehát aki erre utazik, annak továbbra is ezt szereljük és értékesítjük. A téma az, hogy aki úgy keres zárbetétet a neten, hogy egy olyan betétet akar, amihez nem lehet kulcsot másolni csak a hozzátartozó kártyával, annak ez a zárbetét már nem ajánlott.

Vannak zárszerelők, akik mást mondanak erről, de maradjunk annyiban, hogy hozzájuk nem ért el az infó és nem követik napi figyelemmel a zárgyártók fejlesztéseit és a piac mozgását. Ha kételkednek a szavunkban, hívjanak fel minket, mondjuk az üzletet, hová kell bevinni a New Power kulcsot, ahol szó és kártya nélkül lemásolják. Itt külön reklámot az üzleteknek nem csinálunk.

Lakóparki társasházak Dierre ajtói

Az új tulajdonosok a lakás átvételekor a nagy örömben nem figyelnek, milyen zár van az ajtón, az hogyan van beépítve és hány kulcsot kaptak a zárhoz. Csak az új dolgokra koncentrálnak, és a minél előbbi beköltözés van szem előtt tartva. Ez az állapot persze majd elmúlik, aztán előkerül az egyik szomszéd, aki már régebben ott lakik és rákérdez: „Te is két kulcsot kaptál 5 helyett?” Kiderül, hogy ők meg csak hármat vagy négyet, és így jutnak el hozzánk a neten való szörfözés után. Rájönnek, hogy a Dierre New Power betéthez 5 db kulcs tartozik és egy kódkártya, és a hivatalos átadási módja az, ahogy mi csináljuk a zárcsere megrendelése után, hogy szigorúan az ügyfél előtt botjuk ki a kulcsokat és a kártyát a csomagolásból.

Mi az alternatíva a kulcsmásolás elleni védelemre?

Továbbra is fenntartjuk, hogy aki ezt kér, annak ezt szereljük be, de elmondjuk a kulcsmásolási problémát, ha esetleg még nem olvasta a cikkünket. Aki tökéletes, védett profilú zárat szeretne kulcsmásolási védelemmel, annak egy másik olasz gyártó termékét tudjuk felkínálni és beszerelni, ráadásul 12 ezer forinttal olcsóbban, mint a Dierre New Power zárbetét. Ez pedig az Iseo R90 zárcilinder.

Mitől másabb, mi garantálja az Iseo R90 teljeskörű másolás elleni védelmét?

Az Iseo vállalat háromszor akkora, mint a Dierre cég, a köztük lévő konkurens viszály folyamatosan éleződik, így az Iseo egy olyan terméket dobott a piacra, mai a New Power betét méltó ellenfele. Az Iseo R90 kulcsait és gyártási technológiáját 2030-ig világszerte levédette az Iseo gyár. A gyártó a betéthez való nyerskulcsot még azon partnereinek sem adja oda, akik nagyobb rendelést teljesítenek. Csak úgy tudja 100 százalékban a kezében tartani a kulcsmásolási védelmet, ha a folyamatot saját maga vezérli le.

Magáról az Iseo R90 zárbetétről

Kialakítása, formája egy az egyben, mint a New Power betété, azzal 100 százalékban csereszabatos. A zárbetétet 5 kulccsal csomagolja a gyártó és mellékel egy műanyag védőkártyát. Mindenfajta betörési mechanizmus ellen védett a zárbetét, így a legjobbak közé tartozik a piacon. Kívülről kulcsos, belülről tekerőgombos kivitelű.

Zárcsere alternatívák az ügyfeleknek

Lenti képeinken látható, milyen alternatívákat tudunk felajánlani és beszerelni a költözés utáni zárcsere esetén. A zárbetétek közötti különbségeket, biztonsági felépítésüket, árakat egy régebbi írásunkban megtalálja. Próbálunk elsősorban felsőkategóriás ajánlatot adni, de van megoldásunk a középkategóriára is. Ennél lejjebb menni azonban nem szabad, hiszen magas fokozatú biztonsági ajtó a Dierre, nem szabad megadni az esélyt a betörőknek azzal, hogy kínai GMB vagy még gyengébb zárbetétet szereljenek be a szerelők ebbe az ajtóba! Áraink komplett árak, szereléssel egybekötve. Az árváltozás jogát azonban fenntartjuk. Cégünk zárszerviz szolgáltatást végez, amely költségét sokan szeretnék megspórolni, így lehetőséget nyújtunk ezen zárbetétek megvásárlására is. Részetek itt.

Miért nem ajánlatos és biztonságos a New Power zárbetét beszereltetése
Miért nem ajánlatos és biztonságos a New Power zárbetét beszereltetése