Dierre, Iseo ajtózárbetétek kínálata

Különböző zárakkal lehet a biztonságot fokozni, az ajtót, lakást védeni és a betörőket távol tartani. A legjobb, ha egy szakember véleményét kérik ki e témakörben. Az olasz Dierre bejárati ajtók eleve külön kategóriát képviselnek a biztonság területén, valamint áruk is árulkodik, hogy jó a termék, hiszen közel 300 ezer forintos ajtóról beszélünk ebben az esetben.

A gyártó nem tesz bele vacak, olcsó, kínai betétet, zárat, igyekszik extrákkal felszerelni az ajtót ennyi pénzért. A Dierre ajtóban lévő gyári zárbetétek magas biztonsági fokozatot képviselnek, az ajtózárral és az ajtószerkezettel együtt rendkívül magas védelmet nyújtanak mindenféle behatolási mód ellen. A mai magyar piacon jelenlévő ajtók között az élmezőnyben van. Persze ez a magas biztonság jelentősen lecsökkenthető, ha gyenge minőségű, olcsó zárbetét kerül bele a zárcsere során.

Cégünk a következő zárbetéteket ajánlja ezekbe az ajtókba, melyek a biztonsági szintet nem befolyásolják.

Dierre New Power gyári zárbetét, másolásvédelem sajnos már nincs

Ez a zárbetét egy régebbi fejlesztés. Kimondottan megbízható, erős törésvédelemmel rendelkezik. A legtöbb lakóparkban ezzel a gyári betéttel van beszerelve a Dierre ajtó. Sajnos a hozzátartozó kódkártya már nem ér semmit, anélkül is másolják a kulcsait a kulcsmásoló cégek. A zárbetét cseréje Dierre New Power zárbetéttel, kompletten 76.000 Ft-ba kerül. Ezt a terméket is raktárról szolgáltatjuk. Kulcsainak a kialakítása speciális, függőlegesen kell a zárba behelyezni. 5 db lfóliázott kulcs tartozik hozzá.

Iseo R90 – 5 kulcsos, teljes körű másolásvédelem

Ez a zárbetét a jövő, hiszen a biztonsági fokozata, a kulcsai és a kulcs másolásának a joga védett, ez biztosítja egyben a lakásajtó teljeskörű védelmét. Árban kedvezőbb a New Powernél, de drágább, mint az R7. A zárbetét mindenfajta mechanikus zárnyitási technikának ellenáll, aktív és passzív csapjaival. Ilyen a törés, finomnyitás, meghúzás, ami ennél a zárbetétnél abszolút kizárt. A zárbetét 5 kulccsal kerül forgalomba. Pótkulcsokat csak a gyárból lehet beszerezni, 3-4 hét határidővel. Ha szükséges, ezzel kapcsolatban keressen meg minket. A zárcsere teljes költsége az Iseo R90 zárbetét alkalmazásával 64.000 Ft.

Iseo R7 – 55 kulcsos, laponmart, fúrásvédett kategória

Az Iseo R7 egy 5 kulcsos, fúrásvédett zárbetét. Minőségileg megbízható, egy jó erős középkategóriát képvisel. Nem másolásvédett. A zárcsere komplett költsége Budapesten, szereléssel együtt 46.000 Ft. Ez a zárbetét szintén folyamatosan raktáron van, nem kell várni a beszerzésére. Talán ez az egyetlen zárbetét, melynek a biztonsági fokozata kicsit a másik kettő alatt van, de azokra az ügyfelekre is figyelnünk kell, ahol esetleg nem áll rendelkezésre a prémium kategóriának megfelelő pénzösszeg.

Zárcsere, zárszerviz igénylés, időpont kérés, tudnivalók

Amennyiben Ön is Dierre vagy Iseo típusú zárbetétet szeretne az ajtóba, mert most vásárolta az ingatlant vagy elhagyta a lakáskulcsát és illetéktelen kezekbe került, zárcsere esetén vegye fel velünk a kapcsolatot! Hétköznap egy munkanapon belül adunk időpontot mindenki számára. Csakis a fent említett zárakat szereljük, azokból tud választani. Kiszállás, garancia, Budapesten fix áron, az árakra már nem tevődik rá semmilyen költség, nincsenek trükkök. A zárbetétek a gyár által csomagolt állapotban vannak, minden betét az ügyfél előtt kerül kibontásra! A további kulcsok másolásához kulcsmásoló partnert szoktunk ajánlani. Ez egy külön szakma, ebben mi nem tudunk segíteni.

Dierre, Iseo ajtózárbetétek kínálata
Dierre, Iseo ajtózárbetétek kínálata