Dierre Magyarország zárszerviz-zárkereskedés

Az elmúlt 15 év alatt sikerült kiépítenünk egy olyan jól menő vállalkozást, amelyben az ügyfelek számára a Dierre ajtózárak megszerelésére, beszerzésére megoldást tudunk kínálni. Emellett cégünk is profitál a haszonból, ezzel is több hazai munkahelyet biztosítva a magyar emberek számára.

Nálunk a Dierre mechanikus zárak esetén nincs lehetetlen, pénztárcabarát megoldásokat kínálunk. Hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk, így ha valakinek szerelőre van szüksége, mert nem tud bejutni a lakásajtón, ha új lakásba költözött és kulcsokat szeretne cserélni, ha szerviz-szolgáltatóként vagy magánszemélyként akar tőlünk vásárolni, nálunk egy helyen mindent megtalál! Minden megrendelést rugalmasan kezelünk.

Egyre nagyobb igény mutatkozik a szereld magad műfajra, ilyen pl. a tekerőgombos Dierre/Iseo zárbetét csere. A betétet tőlünk megvásárolhatják. Szintén ilyen a kulcsprogramozáshoz szükséges kulcsgarnitúra, 3 vagy 5 kulcsos kiszerelésben, rövid vagy hosszú kulcsos változatokban. Egyedül az elektronikus, okos-Dierre zárakkal nem foglalkozunk, mert ennek még kell idő, mire elterjed hazánkban, illetve az ajtók (és az emberek) is olyan állapotban lesznek, hogy ezt tudják kezelni.

Dierre, Atra szerviz szolgáltatások és termékek

Budapest minden kerületében elérhető helyszíni zárszerviz szolgáltatásuk, hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra közötti időben. Ugyanezen az időszakban webáruházunk is teljes kapacitással üzemel. A megrendeléseket a legrövidebb időn belül feldolgozzuk.

A Dierre szerviz-szolgáltatás igénybe vehető, ha nehezen nyílik vagy záródik az ajtó, ha szeretné átnézetni a bejárati ajtót vagy zárcserében gondolkodik, ha kulcsvesztés történik vagy ha új lakásba költözik és új kulcsokat szeretne. Jól felszerelt szervizautókkal, kiváló zárszerelő szakemberekkel dolgozunk. Vállalunk gyors, sürgősségi ajtónyitást, illetve előre megbeszélt időpontban történő zárcsere munkákat. A Dierre zárak Mabisz minősítéssel rendelkeznek, melyek pdf formátumban az internetről letölthetők.

Dierre Hungária Zár Zorro Kft

A Zár Zorro Kft volt az első a magyar piacon, aki a Dierre zárak nagyszámban történő forgalmazásával kezdett foglalkozni. Nemhiába fordul hozzánk mindenki e zárak kapcsán, még ajtóbeszerelő vállalkozások is. Dierre zárcsere esetén két opció van a kivitelezésre, kizárólag tökéletesen működő zárak esetében!  Az egyik, amikor a tollas kulcsos zárszerkezet lamelláihoz hozzáigazítjuk az új kulcsgarnitúrát. Ezt az ajtón belülről a címke, kulcsnyílás alatt szoktuk elvégezni. Kérhető 3 vagy 5 kulcsos kivitelekben.

A másik pedig, amikor rövidebb, ún. cilindervezérlésű kulcs viszi a zárat, ilyenkor az euro-profilú zárbetétet cseréljük egy újabbra, biztonságosabbra, ami lehet akár R7 középkategóriás zárbetét vagy pedig felső prémium, abszolút másolásvédett R90-es ajtózárbetét.

Megjegyzés

Nálunk az ügyfél biztonsága és a saját becsületünk a legfontosabb, ezért semmilyen kulcsmásolást nem vállalunk, az új kulcsok csomagolása minden esetben az ügyfél előtt történik kibontásra! Ezzel eloszlatunk bármilyen felmerülő kérdést, feltételezést a biztonság kapcsán.

Új, akciós, most elérhető Iseo zárbetét - csak nálunk!

Próbálunk mindenki számára megfelelő és modern megoldást kínálni, ezért is fejlesztjük magunkat és próbálunk új és új termékeket bevezetni. Mindig a betörők előtt kell járnunk több lépéssel, hiszen ha megtörténik a baj, már nem tudunk mit tenni. Jó tanácsokat tudunk adni, főleg a zárcsere kapcsán.

Egyre több Dierre zárral ellátott ajtó van beszerelve, ez a szám évről évre nő. Az olasz ajtók zárbetétjei a gyárban kerülnek beszerelésre, viszont mire a magyar tulajdonoshoz jut a kulcs, számos kézen megy keresztül, amit sokan nem is tudnak. Nem biztos, hogy nyugodtan aludnának, ha tudnák milyen építő- és vendégmunkásoknál volt ez a kulcs, ami most a több 10 milliós ingatlan ajtaját működteti. A zárcsere mindenképp javasolt, és ha lehet, nem Dierre New Power betétre, hanem Iseo R90-re, aminek valójában másolásvédettek a kulcsai és csak Olaszországból lehet hozzá kulcsot rendelni. Ez egy igazi ritkaság, rendkívül egyedi, nem találkozunk nap mint nap vele, és amihez nagyon nehéz kulcsot másolni. Hiába jó a Dierre New Power betét, de az első kulcsmásoló már másolja a kulcsait kártya nélkül, akihez betérnek.

Dierre Magyarország zárszerviz-zárkereskedés
Dierre Magyarország zárszerviz-zárkereskedés