Dierre ajtózár árak, zárcsere árak

A Dierre ajtózár-szerkezetek, kulcskészletek, zárbetétek megvásárolhatók akár webáruházunkban is, ha saját maguknak akarják kicserélni, megszerelni, beépíteni a zárat. Ha komplett zárszerviz szolgáltatást is szeretnének megrendelni, abban is állunk rendelkezésükre. Értelemszerűen, a helyszíni zárszerelés után munkadíjat kell fizetni.

A Dierre zárkódolás, zártanítás már 48.000 Ft-tól elérhető Budapest területén, a komplett zárszerkezet csere ára -Dierre zártól függően- 85-120 ezer forintba kerül. A pontos árkalkuláció miatt küldjön nekünk fényképet az ajtó éléből kijövő zártüskékről, az ajtóról kívülről, belülről, valamint a kulcsról. Általában egy zárkódolással megoldódik a zárcsere, csak a régi, kopott záraknál válik szükségessé a teljes szerkezeti elem kicserélése.

A jövő zárbetétje a betörés megelőzésére és az illetéktelen másolás ellen

Több írásunkban is beszéltünk már a Dierre New Power zárbetétről, viszont a gyártó kezéből kicsúszott a másolás kontrollja. Ha egy profi zárbetét kulcsát bárki, bárhol lemásolja, ez valljuk be, nem túl jó, főleg egy pl. Metrodom lakóparkban átvett 50-70 millió forintos lakás esetén. Ez helyett kínáljuk ügyfeleinknek egyedi termékünket, mert más szerviznél ez nem elérhető, az R90, valóban 100 százalékos másolásvédett zárbetétet, 5 kulccsal, kódkártyával. A plusz kulcsokat maga a gyár készíti Olaszországban, ahonnan a kulcsok közvetlenül a tulajdonoshoz érkeznek, pár hét átfutással. Az Iseo R90 zárbetét biztonsági szintje és minősége igencsak vetekszik a New Power tudásával, így méltán ajánljuk ezt. Ráadásul az ára is kedvezőbb, mit a New Poweré!

Dierre kilincs-gomb, kilincs-kilincs csere ára

Az ilyen jellegű feladatok főként a régebbi zárcímereknél fordulnak elő. A rengeteg kulcsbehelyezéstől kikopott, összekarcolódott ajtózárveret megsérül, karcolódik, eltörik, kijár a kilincs, lötyög a gomb. Ezeknek a pótlására csak úgy van lehetőség, ha az egész külső/belső takarócímert cseréljük kompletten. A csere menete: kérünk egy fotót a külső és belső oldalról, ezután adunk egy árajánlatot a komplett kivitelezésre, munkadíjjal együtt. Bronz és szatén színben tudunk új vereteket felszerelni kilincs/kilincs vagy gomb/kilincs verzióban. A pontos árat a fotó ellenőrzése után tudjuk megadni.

Új vagy régi Dierre ajtó beállítása

A dilatációs mozgásnak és a rosszul beépített ajtóknak köszönhetően, valamint a rengetek ki- és benyitásnak betudhatóan történnek az elmozdulások. Ez új és régi beépítésnél egyaránt tapasztalható. Számunkra ez rutinmunka. A régebbi típusú Dierre ajtóknál ellendarabot igazítunk, turbózunk, az újabb változatoknál pedig már a háromdimenziós ajtózsanéron tudunk emelni, állítani, buktatni. Ezek az ajtók tollas kulcsos és cilinderes változatúak, vegyesen.

Kódolunk új kulcsokra vagy teljes zárcsere ajtószétszedéssel

Dierre ajtózár esetén két opció lehetséges. Az egyik, mikor csak a kulcstőkét cseréljük ki, a másik, mikor teljes szerkezeti egységet cserélünk. Ez mindig attól függ, hogy mi a zárszerkezetnek és a kulcsnak az előélete.

Rövid tudnivalók: Kulcstőkét, memóriakockát általában új lakás vásárlásakor, bérlő- és tulajdonosváltáskor szoktunk végezni, kifogástalanul működő zár esetén (a zárkódolásnál semmilyen garancia nincs, hiszen csak új kulcsokat kap a megrendelő, a szerkezet marad a régi). Akadó szerkezetnél nem kódolunk kulcsot, mert az nem lesz üzembiztos. A kulcs cseréjével megváltozik a nyitási mintázat, a régi kulcsok nem fogják működtetni a zárat.

A teljes zárszerkezet csere akkor szükséges, ha a zár már régi, kopott, akadozva működik, a kulcsok fogai teljesen elkoptak, előre zár, hátrafele játszani kell vele, illetve a csapdanyelvet már nem húzza vissza teljesen az utolsó fordulat után.

Dierre ajtózár árak, zárcsere árak
Dierre ajtózár árak, zárcsere árak