Dierre bejárati ajtó szervizellátás Budapesten

Szakszervizünk minden bajba jutott és biztonságra vágyó ügyfélnek segítséget nyújt rövid határidővel, gyors kiszállással, jól felszerelt szervizautókkal, profi zárszerelő szakemberekkel. Amit nyújtunk és vállalunk: garanciális munkavégzés, díjmentes kiszállás bármilyen megrendelt munka esetén, korrekt, megfizethető ár. Elérhető szolgáltatásaink: kulcsvesztés és zármeghibásodás miatti ajtónyitás, zárnyitás; utólagos ajtóigazítás, turbózás, beállítás; zárszerkezet csere, zárbetét csere, tollas kulcsos zárkódolás; plusz zár felszerelése Dierre ajtóra Potent zárral; átalakítás tollas kulcsos zárról cilinderes verzióra; becsapódott ajtónyitás gombos Dierre ajtó esetén.

Dierre zárcsere, kulcs-csere helyszíni kiszállással

Elég gyakori a költözés, a tulajdonos- és bérlőváltás, így szükségessé válik a Dierre szerviz bevonása, mert nem szeretné senki, ha másnál is lennének a lakáshoz kulcsok. Mi mindenképp javasoljuk a zárcserét, a kulcs cserét. Régi akadozó zár esetében a komplett cserét, tökéletesen működő Dierre zár esetében elég csak a memóriakockát cserélni a zárban és már biztonságban is vagyunk.

Budapest összes kerületében a megrendelt munka esetén kiszállási díjat nem számolunk fel. Többnyire aznapi munkavállalással végezzük el a megrendelt zárcsere munkát. Csakis mechanikus Dierre ajtózárak szervizelésével, cseréjével, nyitásával foglalkozunk, elektromos, számkombinációs zárakban nem tudunk segíteni.

Miért különböző hosszúságúak a Dierre tollas kulcsok?

A legtöbb Dierre ajtó tollas kulcsos zárszerkezetű, ami lehet háromrudas, négyrudas, alsó- vagy felsőzár, balos- vagy jobbos irányú. Illetve beltéri, azaz lépcsőházi vagy kültéri, tűzgátló kivitelű. Beltéri lépcsőházi ajtók esetében nem szükséges a vastag ajtó, a dupla szigetelés, ezért egy normál vastagságú ajtó van ilyen helyekre beszerelve. Bőven elegendő ilyenkor a 92 mm-es tollas kulcs. Viszont a kültéri ajtóknál és a tűzgátlós kiviteleknél vastagabb a burkolat, a gipszkarton borítás és több szigetelőanyag kerül az ajtó belső részébe. Értelemszerűen így az ajtó vastagabb lesz, itt már a 107 mm-es kulcsra van szükség. Vannak egyedi vastagságú bejárati ajtók, pl. banki ajtók, azokhoz már a 116 mm-es hosszúságú kulcsra van szükség.

Dierre tollas kulcs kontra New Power zárbetét kulcs

A Dierre zárak vonatkozásában, magyarországi viszonylatban beszélve, tollas kulcsos és cilinder kulcsos Dierre zárszerkezetek és Dierre zárbetétek vannak. A zárszerkezet olyan, mint a páncélszekrények zárjai. Lamellák vannak benne, a kulcs elforgatásával a bástyák emelgetik ezeket és működtetik a zárat. Ezek a kulcsok nem védett profilok, szabadon másolhatók. Kulcsmásoló függvényében, kb. 5000-8000 Ft/darabáron.

A New Power zárbetétet szintén a Dierre gyártja, ami egy magas biztonsági fokozatú zárbetét. Kulcselvesztés vagy új lakásba költözéskor érdemes ezt kicserélni. Maga a zárbetét egy 30/30 mm méretű, európai profil. Annyi különbséggel, hogy a belső oldala általában tekerőgombos, a gyár így oldotta meg a kényelmi funkciót. Ennek még nagy előnye, ha a lakásban valaki rosszul van, az ajtót kívülről kulccsal ki lehet nyitni. A zárbetéthez 5 kulcs tartozik. Mondhatni ez a zár a betörők rémálma, mert lehetetlen kinyitni. A kulcs hossza 5 cm, míg a tollas kulcsosoknál a legrövidebb is 92 mm. A kettőt egymás helyére nem lehet berakni, csakis komplett ajtóátalakítással, ami zárszerkezet csere, címke csere és teljes tartozék csere. Részetek itt.

Dierre szerviz elérhetőségünk

Budapest összes kerületéből hívhat minket, ha szükség van a Dierre ajtózár meghibásodásának az elhárítására, akár meghibásodás, kulcselvesztés miatti zárcsere vagy ajtóbeállítás ügyében.

Munkarendünk hétfőtől péntekig tart, reggel 8 és este 20 óra között. Az alábbi telefonszámon el tud érni minket. Amennyiben csak érdeklődni szeretne szolgáltatásunkról vagy fotót küldeni az ajtóról a beazonosítás miatt, a zarszerviz365@gmail.com címre megteheti.

06-70-770-2942

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest