Dierre ajtózárbetét gyors cseréje

Egyre több új építésű lakóparkban találkozhatunk az olasz Dierre biztonsági ajtók cilindervezérlésű változatával. Az ajtót könnyedén be lehet azonosítani arról, hogy az ajtó élében ott van a Dierre matrica. Ezután már csak a tollas kulcsos vagy a cilindervezérlést kell beazonosítani. A tollas kulcsok hosszúak, a cilindervezérlésűek rövidebben és belülről tekerőgombbal zárható az ajtó.

Zárcserekor a zárbetétet kivesszük az ajtóból, levesszük róla a tekerőgombot, majd berakjuk az új zárbetétet és a belső oldalára visszaszereljük a régi tekerőgombot. Az új zárbetétek egyik oldala hosszított tengelyű, ez így van a gyár által becsomagolva, nem tartozik hozzá külön tekerőgomb, ezért kell rá a régit visszaszerelni.

Miért kell kicserélni a zárbetétet új lakás vásárlása esetén?

Erre érdemes ügyelni, hiszen ha vásárolunk egy több 10 millió Ft értékű lakást, akkor a biztonság fokozottan kiemelt tényező. Sokan esetleg úgy gondolják, hogy mivel az új lakás vásárlásakor nem volt előző tulajdonos, akinél maradhatott kulcs, de ez nem így van. A munkások ki-be járkáltak a lakásba, és mivel átadásakor a kulcsok soha nem lezárt csomagolásban vannak - hiszen az ajtót ki is kellett próbálni, hogy működik-e -, így senki nem lehet biztos abban, hogy nem maradt valamelyik munkásnál egy kulcs.

Sajnos a mai világban sokszor tapasztaljuk, hogy visszaélések történnek. Nem feltétlenül rögtön a költözés után, hanem egy későbbi időpontban. Mivel a kulcsok nem lezárt állapotban kerültek átadásra, így feltétlenül szükséges ezeknek a zárbetéteknek a mielőbbi lecserélése a teljes biztonság érdekében!

Mennyibe kerül a New Power zárbetét csere?

Ezek az olasz Dierre biztonsági ajtók gyárilag egy prémium minőségű, New Power márkanevű zárbetéttel vannak ellátva. Mi azt javasoljuk, hogy zárcsere esetén ugyanilyen zárbetétet szereltessenek be az ajtóba.

Miért? Azért, mert tudni kell a Dierre ajtókról, hogy a nagyon magas biztonsági fokozatú ajtók közé tartoznak a magyar piacon, így semmiféleképpen nem szabad beléjük egy silány minőségű, kínai, mindenféle védelem nélküli betéteket beleszerelni! Nevesebb zárgyártó vállalatok Kínában készült, olcsóbb zárbetétjeit sem javasoljuk beletenni!

Az ajtó maga a 300 000 Ft körüli kategóriát képviseli, így zárbetét cserekor a biztonságon nem szabad spórolni! Semmiféleképpen nem javasoljuk a magas biztonsági fokozatú bejárató ajtó lefokozását egy olcsó zárbetét használatával, hiszen ha a zárbetét könnyen nyitható, mit sem ér a drága biztonsági ajtó!

Cégünk szerelői a Dierre zárbetéteket minden esetben az ügyfél előtt bontják ki a csomagolásból! Amit tudni kell, hogy a zárbetét 5 db kulcsa egy nagyon erős fekete nejlon tasakban van becsomagolva. A tasak maga annyira erős, hogy elég nehezen lehet kinyitni. Mi ezt mindig az ügyfél előtt bontjuk ki, így biztosak lehetnek abban, hogy senki nem nyúlt hozzá előzőleg a zárbetétekhez tartozó kulcsokhoz! A komplett zárcsere ára ezzel a prémium minőségű betéttel, helyszíni munkavégzéssel, számlával és garanciával együtt 76 000 Ft-ba kerül.

Mennyibe kerül az Iseo zárbetét csere?

Mindig vannak olyan emberek, akik nem akarnak túlságosan sokat áldozni a biztonságra ilyen vagy olyan okokból kifolyólag, esetleg anyagi megfontolásból. Nekik tudunk egy másik alternatívát kínálni.

Ez egy szintén olasz zárbetét, 5 db kulccsal, ugyanolyan hosszabbított tengellyel, melyre tökéletesen felszerelhető a belső tekerőgomb. Ez a zárbetét nem prémium minőség, csupán fúrásvédelemmel rendelkezik. Amennyiben ilyen zárbetétet szeretnének, ennek a komplett költsége, szintén helyszíni szereléssel együtt 46 000 Ft. Ennél olcsóbb megoldásunk a Dierre biztonsági ajtók kapcsán nincs, a fent leírtak miatt.

Kapcsolatfelvétel, megrendelés, elérhetőség

Cégünket elérheti központi telefonszámunkon, melyet írásunk végén talál. A hét minden munkanapján, reggel 8.00 és este 20.00 óra között állunk minden érdeklődő és megrendelő rendelkezésére.

A Dierre zárbetét pontos beazonosításával kapcsolatban szívesen vesszük, ha küldenek nekünk e-mailt a zarszerviz365@gmail.com email címre. Ide küldhet nekünk fotókat a zárhoz tartozó kulcsról, illetve az ajtó külső és belső oldaláról a zár körüli részről, hogy lássuk, valóban Dierre zárbetétről van-e szó, nem pedig a hosszú tollas kulcsos szerkezetről.

Sajnos nagyon sokan összekeverik a kettőt, nem értve a szakkifejezéseket. Ez nem baj, ám sokkal célszerűbb, ha egyből küld nekünk egy fotót az ajtóról, esetleg az ajtó éléből kitolódó tüskékről, a kulcsról, a belső/külső zárnyílás körüli részről, és mi meg tudjuk állapítani, hogy melyik típusú Dierre zár van az ajtóban. Ennek megfelelően tudunk pontos árat mondani a zárcserére.

A zárcserét akár aznap, akár másnapi munkavállalással tudjuk biztosítani, hiszen cégünknél minden típusú, Magyarországon forgalomban lévő Dierre zárszerkezet, zárbetét raktárkészleten van. Precíz, pontos, megbízható munkáért és a magas biztonságért hívjon minket!

06-70-770-2942

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest