Dierre zárak, zárszerkezetek, zárbetétek forgalmazása

Munkanapokon 8 és 20 óra között, budapesti és pest megyei ügyfeleinknek Dierre zárszerviz szolgáltatást biztosítunk. Ezen felül a Magyarországon forgalomban lévő, majdnem mindegyik mechanikus működésű Dierre zárak forgalmazásával is foglalkozunk. Sokan úgy gondolják, hogy meg tudják szerelni, ki tudják cserélni, át tudják kódolni a Dierre ajtót, zárat, ezért is kínálunk mindenkinek alternatívát ezeknél az ajtózáraknál.

Dierre 3 vagy 5 darabos kulcskészlet forgalmazás

A Dierre zárnál külön van a zárszerkezet és a kulcs. Mind a kettőt külön-külön nálunk meg lehet vásárolni. A zárszerkezetre akkor van szükség, ha tönkrement, meghibásodott. A kulcsokat pedig akkor érdemes lecserélni, ha elhagytunk egyet vagy ha új lakásba költözünk. 3 és 5 darabos kulcsgarnitúrát tartunk webáruházunkban, vékony és vastag ajtók estére, 92 és 120 mm hosszúságú kulcsokat. A kulcskészlet dobozának a tartalma: kulcsok, az új kulcstőke, amely meghatározza a záródási sorrendet, illetve egy műanyag célszerszám, mellyel ki lehet venni a zárból a régi memóriakockát és az újat be lehet helyezni. A kulcstőke kicseréléséhez egyetlen csavarhúzóra van csak szükség.

Dierre New Power, Iseo R7 zárbetét forgalmazás

A Dierre zárbetéttel működő ajtók esetében a Dierre New Power és az Iseo R7 zárbetét a jellemző. Ezek speciális zárként vannak kialakítva, hiszen egyik oldalról kulcsos, a másik oldalról tekerőgombos kivitelben vannak legyártva, kimondottan ezekhez az ajtókhoz. Az Iseo R7 laponmart kivitelű, csak fúrásvédelemmel ellátott zárbetét, a Dierre New Power pedig prémium kategóriás, feltörhetetlen, masszív törésvédelemmel ellátott, profi zárbetét. Mind a két zárbetétet meg tudja rendelni webáruházunkban, állandó raktárkészlet van belőlük. A részleteket megtalálja itt.

Dierre tollas kulcsos zárak forgalmazása

Talán a legtöbbet eladott zárak egyike a Dierre tollas kulcsos kivitel. Kialakításuk alapján szinte mindegyik hárompontos, viszont fontos a balos és jobbos nyitási irány meghatározása. A tollas kulcsos szerkezet lehet alsó- vagy felsőzár, három- vagy négyrudas kiosztású, valamint lehet esetleg tollas- és cilinderes verzió egyben.

Webáruházunkban külön meg tudja venni a zárszerkezetet, a kulcsot, vagy együtt a kettőt. Külön fotókon illusztráljuk a különféle tollas kulcsos zárakat, hasonlítsa össze a sajátjával, ha megfelel, már meg is rendelheti.

Dierre cilinderes zárak forgalmazása

A Dierre cilinderes zárszerkezet 3 és 4 rudas, forgatható nyelvű változatban készült. Méretileg ugyanolyan, mint a tollas kulcsos verzió, csak a zárszerkezetet egy Dierre New Power vagy egy Iseo R7 zárbetét működteti. A zárszerkezet csak akkor szokott meghibásodni, ha erőhatásnak van kitéve, pl. szorul az ajtó, nehezen záródik, ezért a cilinderes zárban a fogaskerekek ledarálódnak, lekopnak, így a zárszerkezet először elkezd akadni, utána a következő lépés, amikor már nem nyílik az ajtó. Itt a zárszerkezethez nem tartozik semmilyen zárbetét, a zárbetétet mindig külön kell megvásárolni.

Dierre zárak vásárlása, elérhetőségünk

Hétfőtől péntekig tud minket elérni, ha helyszíni zárszervizre van szüksége, ha nem tud bejutni az ajtón vagy ha elromlott a zár. Lenti telefonszámunkat hívhatja reggel 8 és este 20 óra között! Fix árakon dolgozunk, a zárcseréhez minden esetben először egy fényképet kérünk a pontos beazonosítás érdekében. Ilyenkor nem kell az ajtóból kivenni a zárat, csupán a nyitott ajtó éléről, ahol a szerkezet rudjai vannak, onnan kell egy fotó.

Ha Dierre zárat szeretne vásárolni, akkor viszont a 06-30-265-5531 telefonszámot hívja, zárak forgalmazásában itt tud segíteni a kolléga.

Dierre zárszerviz: 06-70-770-2942

Dierre zárak, zárszerkezetek, zárbetétek forgalmazása
Dierre zárak, zárszerkezetek, zárbetétek forgalmazása