Tekerőgombos Dierre zárbetét cseréje szakszervizzel

Évek óta javítunk, szerelünk, cserélünk és állítunk be Olaszországból származó, Dierre biztonsági ajtókat. Ez az fő profilunk egyike. Olyan szinten űzzük ezt a szakmát, hogy azokhoz az ajtókhoz, amelyek ezt a bizonyos fokú biztonságot nyújtják az ügyfeleknek, mindenféle alkatrészt raktáron tartunk, így nem kell rájuk hónapokat várni. Tartunk Dierre többpontos szerkezeteket, zárbetéteket, címkéket, különböző színekben és méretekben.

Igyekszünk az ügyfelek számára minél előbb, egyszeri helyszíni kiszállással megoldani az összes felmerülő problémát. Budapest területén külön kiszállási díj nincs! Mi már továbbfejlesztettük ezt a dolgot, így e-mailben fotót kérünk az ajtóban lévő zárról, a kulcsról, az ajtóról vagy arról az alkatrészről, címkéről, amivel a probléma van. Külön felmérésre kimenni nincs lehetőségünk. A fotók megtekintése, illetve a probléma ismertetése, meghallgatása után tudunk egy komplett árat mondani az ügyfélnek, mely tartalmazza az összes anyagköltséget, valamint a szerelési díjat is. Amennyiben ez az összeg elfogadásra kerül, a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk mindenkinek a problémát, melyet rögtön a helyszínen kijavítunk, megszerelünk, kicserélünk.

Neki álljunk-e házilag a zárbetét kicserélésének?

Ez egy örökös dilemma, örökös probléma is, hiszen általában mindenki spórolni szeretne. Ne feledjék azonban, hogy a garancia feltétele a szakember általi szerelés és a számla! Arról sem szabad megfeledkezni, hogy ehhez a típusú zárbetét cseréhez tapasztalat és szerszámozottság is szükséges.

Mi nem ajánljuk senkinek, hogy házilag nekiálljon a szerelésnek, mert nálunk is elő szokott fordulni olyan szerelési probléma, akadály, amit a helyszínen kell a szerelőnek rögtönözve megoldania. És ehhez bizony több éves tapasztalat szükséges. A megfelelő szerszámokról már nem is beszélve! A Dierre ajtók zárbetét cseréjénél még figyelembe kell venni, hogy nem hagyományos zárbetét van az ajtóban, hanem egy alapméretű zárbetét hosszított tengellyel. Az ajtóban most benne lévő zárbetétről a belső tekerőgombot le kell szerelni és a zárbetét-csere után az új zárbetét belső felére rá kell szerelni azt. Úgyhogy ebben az értelemben, nem is hagyományos zárbetét cseréről van szó. Mindezek átgondolása után, talán önök is látják, hogy bonyolultabb a feladat, mint elsőre látszik.

Hány kulcs tartozik a zárhoz, hogy bízzák meg a szerelőben?

A Dierre ajtóba való, általunk forgalmazott olasz zárbetétekhez öt kulcs tartozik. A bizalom nagyon fontos az ügyfél és a szerelő között, ezért a minden esetben az ügyfél szeme előtt, a szeme láttára bontjuk ki a gyári csomagolásból a lefóliázott csomagolásban benne lévő 5 db gyári kulcsokat.

Amennyiben nagy a család és nem elég az öt db gyári kulcs, kérdezze diszpécserszolgálatunkat vagy a helyszínen lévő szerelőt, hogy ezeket a kulcsokat hol ajánlják lemásolásra, hol van az a szaküzlet, ahol biztosan le tudják őket másoltatni. Amennyiben extra biztonságra vágynak, úgy megfizethető áron elérhető olyan Dierre ajtóba való zárbetét is, melynek a kulcsait (kódkártya ellenében) csakis az olasz gyárból lehet berendelni. Ehhez a típusú zárbetéthez a kulcsokat Magyarországon egyáltalán nem másolják. Amennyiben ez érdekes lehet önnek, érdeklődjön telefonon!

Melyik a legolcsóbb és a legdrágább zárbetét, amit az ajtóba be tudnak szerelni?

Nálunk három alternatíva is elérhető, melyeket ezekbe a Dierre ajtókba be tudunk szerelni. A legolcsóbb változat szereléssel együtt 46 000 Ft-ba kerül, a közép árfekvés 64 000 Ft, a legmagasabb változat pedig kompletten, szereléssel együtt 76 000 Ft-ba kerül.

A zárcsere részleteiről, a lehetséges időpontokról és a zárbetétek közötti különbségekről minden esetben érdeklődjön diszpécserszolgálatunknál telefonon!

Mire szolgál a zárhoz tartozó kódkártya, ha nem elég a kulcs, hol tudom pótolni?

A zárbetétekhez általában a kódkártya a másolásvédelmet biztosítja. Ez az ún. ügyfélkártya. Sajnos vannak olyan zárak, melyekhez adnak kódkártyát, de a szabadalmi, illetve a másolásvédelem már lejárt. Ezeknek a részleteiről, típusairól telefonon tud érdeklődni. Akár fél évenként, évenként változhat ez a felállás. Érdemes olyan zárbetétet választani, melynek a kulcsait csakis a gyártótól lehet megrendelni, mert így biztos, hogy illetéktelen nem férhet hozzá a kulcsokhoz soha!

Cégünk zárszerviz vállalkozás, kulcsmásolással nem foglalkozunk. Azonban minden zárcsere után elmondjuk a megrendelőnek, hogy hol, melyik üzletben tud az adott zárhoz kulcsot másoltatni.

Tekerőgombos Dierre zárbetét cseréje szakszervizzel
Tekerőgombos Dierre zárbetét cseréje szakszervizzel