Kulcsvesztés miatti zárcsere – Dierre záraknál hogyan történik?

A Dierre ajtók és zárak esetén több típussal, kivitellel találkozhatunk, így először mindenképpen a zár beazonosítása szükséges. A zár lehet tollas kulcsos- vagy cilinderes működtetésű, előbbieknél rövid vagy hosszú kulcsos változat, felső- vagy alsó zárszerkezet, vagy esetleg kívül kulcs-belül tekerőgombos kivitel - ezeket mind számításba kell venni.

Általában a 15-20 éves Dierre modellekre inkább a tollas kulcsos, háromirányú, négyrudas változat a jellemző, de egyre több helyen, főként nagyobb társasházakban, újabb lakóparkokban már jelen vannak modernebb, más változatú Dierre zárak is.

Az ún. sztenderd Dierre-Go ajtók a legolcsóbbak közé tartoznak a saját kategóriájukban, ezeknél alul egy sima, egyirányú bevésőzár van alkalmazva egy zárbetéttel, felül pedig egy négyfordulatos, háromirányú, csapdanyelv nélküli Dierre/Atra zárszerkezet.

Dierre kulcs-csere, zárcsere – mikor, hogyan, mennyiért?

A Dierre bejárati ajtók zárjainak ki- vagy lecserélését főként új ingatlanba költözéskor, lakásvásárláskor, tulajdonos- vagy bérlőváltáskor, továbbá zármeghibásodás miatt szokták tőlünk megrendelni. Elsősorban Budapesten szolgáltatunk, azonban ha nem azonnali megoldás kell, akkor Pest megyében is vállalunk zárcserét.

Munkarendünk hétfőtől péntekig tart, ezen időközben vállalunk munkákat, hétvégén és ünnepnapokon nem működik a Dierre zárszerviz szolgáltatásunk. A Dierre ajtóval és annak zárjainak cseréjével kapcsolatos költségeket csak azután tudjuk elmondani, ha tudjuk melyik Dierre zárral állunk szemben, tudjuk mi a feladat. Körülbelüli árat sem szeretünk mondani, mert ebből félreértések adódhatnak. A zárbeazonosítás legegyszerűbb módja, ha küld nekünk fotókat a szóban forgó ajtóról és zárról, így látjuk, miről van szó és pontos árat tudunk adni.

Dierre szerviz elérhetőség, feladatkör

Hétköznapokon reggel 8 és este 20 óra között lehet minket hívni a 06-70-770-2942 telefonszámon. Tud nekünk fényképet küldeni a zárról vagy ajtóról emailben is a zarszerviz365@gmail.com email címre. Szolgáltatásaink: becsapódott Dierre ajtónyitás; kulcs hiánya miatt ajtónyitás, zárnyitás; lakáskulcs elvesztés esetén zárcsere, zárkódolás, új zárbetét beszerelése; valamint mindezen munkák elvégzése új ingatlanban költözés esetén.

Kulcstípusok, kulcsok száma

A tollas kulcsos Dierre zárakhoz általában 3 db kulcs van a gyári csomagolásban. Itt ajtóvastagság függvényében lehet rövid (98 mm) vagy hosszú (107 mm) a kulcskészlet. A Dierre zárkódolás ezeknek az ajtóknak az esetében már 48.000 Ft-tól megrendelhető. A kulcsokat tartalmazó dobozt mindig az ügyfél előtt bontjuk ki! További kulcsok másolása esetén kulcsmásolót kell keresni, mi nem másolunk kulcsokat, ez nem a mi profilunk.

A cilinderes zárbetétek kicserélésénél 3 alternatíva jöhet szóba. A Dierre New Power prémium kategóriás zárbetét 5 db kulccsal. Ennek a másolásvédelme már lejárt, de a törésvédelme nagyon erős. A Dierre New Power zárbetét csere költsége 76.000 Ft. Második alternatívaként az Iseo R90 zárbetét jöhet szóba a Dierre ajtóba, mely cseréjének a komplett költsége 64.000 Ft. Ez a zárbetét szigorúan másolásvédett kulcsokkal rendelkezik, kulcsait csak Olaszországban lehet másoltatni. A zárbetét mindennemű nyitási eljárásnak ellenáll, mi ezt ajánljuk a Dierre ajtókba elsősorban! Harmadik lehetőség az Iseo R7 laponmart kulcsos kivitelű zárcilinder, mely csak fúrásvédelemmel van ellátva. E zárcsere költsége munkadíjjal együtt 46.000 Ft. Kulcsai bárhol másolhatók.

Mindhárom zárbetét raktárkészleten van szervizautónkban! A zárbetétek kívülről kulccsal nyithatók, belülről pedig tekerőgombbal működnek.

Kulcsvesztés miatti zárcsere - Dierre záraknál hogyan történik?
Kulcsvesztés miatti zárcsere - Dierre záraknál hogyan történik?
Kulcsvesztés miatti zárcsere - Dierre záraknál hogyan történik?