Mi a kulcskészlet szerepe, feladata?

Az olasz Dierre zárgyártó olyan kulcskészletet alkotott, amely praktikus és gyors megoldást biztosít a kulcs-cserére, de csak a saját zárjaihoz lehet alkalmazni.

Mikor, hogyan kell a Dierre kulcskészletet alkalmazni? – Ha nagyon kopottak a Dierre kulcsok, érdemes új garnitúrára cserélni. Ha új ingatlant vásárolnak, bérlőváltás történt, szinte elengedhetetlen, hogy a régi kulcskészletet menesszék és egy új kulcskészletre rátanítsuk a zárat. A Dierre kulcskészlet nem egy olyan kulcskarika, ahol különböző kulcsok vannak, mint amit nap mint nap használunk. Ez egy egységcsomagban található, 3 vagy 5 darabos egyforma kulcs, a zár-aggyal ellátva.

A Dierre kódolást végezhetik akár házilag is. Az ajtó belső oldalán a zárcímkén keresztül kell ezt elvégezni, egy sima lapos csavarhúzó szükséges csak hozzá. További segítségnyújtást ezen a linken talál. A kulcskészlet megvásárlásához pedig kattintson ide. Amennyiben nem akar bajlódni a vásárlással, kódolással, tanítással, szereléssel, úgy teljes körű Dierre zárszerviz szolgáltatást tudunk Önnek nyújtani a helyszínen, kizárólag munkanapokon és munkaidőben! Az árakról, díjszabásokról érdeklődjön a 06-70-770-2942 telefonszámon!

Dierre zárkódolás házilag vagy zárszerviz bevonásával

A Dierre ajtózárak úgy vannak megalkotva, ha bármilyen kulcsvesztés, lopás, tulajdonoscsere történik, a bonyolult összetételű ajtólapot, burkolatot ne kellejen szétbontani, leszedni. Csak a zárban lévő, ún. zár-agyat vagy memóriakockát kell átrakni. Ez a művelet semmilyen komolyabb szaktudást nem vesz igénybe, a tőlünk megvásárolt kulcsgarnitúra akár házilag is könnyedén átprogramozható, szerelhető.

Ez a művelet akár többször is megismételhető, ha hajlamosak vagyunk a kulcsok elhagyására.

Fontos tudnivalók: Mielőtt átkódoljuk a zárszerkezetet, nézzenek meg egy YouTube videót erről a csatornánkon (lásd fenti link)! A legfontosabb az, hogy a zárszerkezet ne legyen 20 éves (azaz öreg), azt nem szabad kódolni! Akadozó zárszerkezetnél szintén nem ajánlott a kódolás, mert nem biztos, hogy ott a kulcsokkal van a probléma. Ajtóvastagság függvényében a kulcskészlet kulcsainak a hossza is fontos, amely 92 vagy 107 mm méretekben elérhető, ez a teljes hossz. Ha nagyobb a család, érdemes egyből az 5 darabos kulcsgarnitúrát megvenni, mivel a másolat sokszor nem olyan pontos, mint a gyári kulcs.

Zárszerviz bevonását akkor javasoljuk, ha a zár akad, szorul, nem nyílik, ha nem birkóznak meg a feladattal, vagy ha az ajtót szerkezetileg szét kell bontani.

Dierre New Power zárcsere új lakóparkokban

Budapest X., XI., XIII., XIV., XVIII. kerületeiben úgy nőnek ki a lakóparkok a földből, mint a gombák. Ezekben 100-500 darab lakások vannak, melyekben Dierre gyártású ajtó van. Az ajtókba pedig a nagyon jó minőségű, tökéletes biztonságot nyújtó New Power zárbetét van beszerelve.

A tulajdonosoknak ez jó hír, hiszen nem sok ember kap egy közel 300 ezer forintos értékű bejárati ajtót. A rossz hír, hogy az építkezés során az a kulcs, amit a lakás átadásakor kapnak, különböző munkások kezén ment keresztül, és nem tudhatni, hogy készült-e másolat. Sokszor a Dierre New Power 5 kulcsa közül egy hiányzik vagy a kártya nincs meg hozzá.  Több lakóparkból jeleztek már ilyen jellegű problémát, visszaélések történtek vagy éppen betörések voltak. Ez kifigyeléssel történt. A tulaj még nem költözött be, de a cuccait, dolgait már bevitték, amit valaki furcsa módon megtizedelt.

Dierre New Power zárbetét cseréjével kapcsolatban forduljon hozzánk! Ennek fix ára van, kompletten, helyszíni szereléssel együtt 76.000 Ft-ba kerül. A másik lehetőség a csináld magad akció, melyre szintén biztosítunk lehetőséget. New Power zárbetét vásárlás itt! A zárbetét raktárkészleten van, ha megrendeli a következő munkanapon már kézhez is kapja!

Mi a kulcskészlet szerepe, feladata?
Mi a kulcskészlet szerepe, feladata?