Dierre ajtóba való új, biztonságos zárbetét

Ez a zárbetét a legfrissebb újítások egyike, melyet az olaszok az idén teszteltek és mi már el is kezdtük az ajtókba való telepítését. Az R90 zárbetét kimondottan a Dierre bejárati ajtókba készült, amely egy 5 kulcsos, másolásvédett zárcilinder, melyhez csak Olaszországból lehet extra kulcsokat rendelni.

A zárbetét alsó törésvédelemmel rendelkezik, speciális kulcsainak kialakítása és a zárbetét belső felépítése megnehezíti és megakadályozza a betörők zárnyitási technikáit.

A zárcsere fontossága kiemelkedő szerepet kap az új építésű, társasházi lakásoknál. Mindenképpen tanácsos a zárcserét szakemberrel elvégeztetni, mert a meglévő kulcsok bárkinél lehettek/lehetnek. Tilos kockáztatni! Egy 50-60 milliós lakásnál a zárcsere költsége nem szabad, hogy akadály legyen!

Az Iseo R90 zárbetét laponmart kivitelű. Kívülről kulcsos, belülről pedig tekerőgombos változatú. Belül nincs kulcsnyílás, csak egy hosszított tengely van beleszerelve a betétbe gyárilag. Szervizzel egybekötött formában tudjuk biztosítani az ügyfelek számára ezt a kiválóan védő zárbetétet. Az árakról, a megrendelés határidejéről telefonon tud érdeklődni, munkanapokon.

06-70-770-2942

Iseo R90 prémium zárbetét csere - szakszervizzel

Azok a lakástulajdonosok, akiknek magasabb biztonsági szinttel bíró Dierre ajtójuk van (pl. központi záras, cilindervezérlésű zárszerkezet) és elhagyták a lakáskulcsot vagy új lakást vásároltak hívjanak minket központi telefonszámunkon!

Amennyiben a biztonságot választják és szeretnének egy megbízható zárat hosszú ideig használni az ajtón, akkor az Iseo R90 csúcskategóriás, 5 kulcsos zárbetétre van szükségük. Ezt a zárbetétet csakis tőlünk tudja megrendelni, más nem forgalmaz ilyen terméket. Ezért is próbáltunk egy olyan zárat alkalmazni, ami egyedi és nem minden zárszerviz cég használja.

Az Iseo R90 zárbetét nagyon megbízható, biztonságos, jó minőségű termék, szereltessen velünk ilyet az ajtajába, lakása és családja védelmében! Raktárkészletről teljesítünk! A zárbetétet az ügyfél előtt bonjuk ki a csomagolásból, így a biztonság garantált és nem kell a kulcsok holléte miatt aggódnia!

Az Iseo R90 zárbetét karbantartása, kezelése, használata

Maga a zárbetét a beszerelés után semmilyen különös karbantartást, zsírozást, olajozást nem igényel. A gyártó az összerakás során gondoskodott a csapok és a henger megfelelő kenéséről. A cilinder pontos, precíz illesztése finom mechanikus működést biztosít. A legújabb zárfeltörési technikáknak 100 százalékban ellenáll!

Miért fontos a jó zárbetét használata az ajtón?

Hiába a drága acélajtó a többpontos záródással és a megerősített törésvédő pajzzsal, ha a kulcs és a zárbetét vacak, kínai, vagy egyszerű és olcsó, fogazott kulcsos zárbetét, amit egy zárfésű (másod)percek alatt kinyit. A betörők is folyamatosan fejlődnek, így nem a pajszeres, rongálásos, befeszítéses módszert alkalmazzák a leggyakrabban, hanem az interneten beszerzik azokat a speciális zárnyitó eszközöket, melyekkel könnyedén nyithatók zármanipulációval az olcsóbb betétek. A zárcsap-felszedés egyre elterjedtebb folyamat a betörő szakmában, nem is hinnék, hogy milyen gyorsan nyitható így egy ajtózár.

Az Iseo R90 zárbetét többszintű zárcsappal rendelkezik, oldalcsapos pótlások is vannak benne, továbbá profilvágatának köszönhetően, nagyon nehéz hozzá beütőkulcsot csinálni! Minden zár kinyitható bizonyos idő alatt a megfelelő szerszámmal (rongálás nélküli módszerről beszélünk most), de egy lépcsőházban 2-3 óra erre nem áll rendelkezésre, inkább továbbállnak a következő ajtóhoz!

Iseo zárbetét csere, megrendelés, elérhetőség, garancia

Budapesti zárszerviz vállalkozásunk kizárólag hétfőtől péntekig végez ajtózárcsere szolgáltatást. A munka megrendelése telefonon történik. Előtte tájékoztatjuk az ügyfelet a várható költségekről. Az általunk beszerelt Iseo zárbetétekre egy év teljeskörű garanciát biztosítunk.

Reggel 8 és este 20 óra között hívható a 06-70-770-2942 telefonszámunk!

Írhat nekünk e-mailt a zarszerviz365@gmail.com címre is!

Dierre ajtóba való új, biztonságos zárbetét
Dierre ajtóba való új, biztonságos zárbetét