Dierre New Power kontra Iseo R90

A Dierre New Power zárbetét egy régebbi fejlesztésű, olasz találmány. Függőleges profilvágású, erős törésvédelemmel rendelkező, viszont sajnos a kulcsok szabadalmi védelme már lejárt. Így azok a lakástulajdonosok, akiknél Dierre New Power zárbetét van beszerelve az ajtóba, jobb, ha tudják, hogy kártya nélkül pár ezer forintért minden gond nélkül lemásolják ezt a kulcsot.

A másolásvédelem egy fontos dolog, pláne ha valaki több százezer forint értékű bejárati ajtót vesz. Ajánlatos olyan zárbetétet beletenni, ami valódi másolásvédelemmel bír, nem csak azt hirdeti a gyártó.

Az Iseo gyár legújabb fejlesztése az Iseo R90-es zárbetét, ami tulajdonképpen ugyanaz a kivitel, mint a Dierre New Power, csak masszívabbak a kulcsai, vízszintes profilvágású, és garantált szabadalmi védelemmel van ellátva, így csak Olaszországból lehet kulcsokat bekérni hozzá. Ahogy haladunk a korral, a technika is halad előttünk, ezért érdemes mindig újabb és újabb dolgokat kipróbálni és a jó minőségű dolgokat alkalmazni.

Iseo R90 zárbetét csere Budapesten

Egyre több budapesti lakópark van olyan Olaszországban készült bejárati ajtóval felszerelve, melyben cilindervezérlésű zárszerkezet van. A gyártó úgy oldotta mega zárbetét-meghajtást a szerkezetben, hogy kívülről kulcsos működésű, belülről pedig hosszú réztengelyre van rászerelve egy tekerőgomb, mellyel zárható/nyitható az ajtó. Ez gyárilag egy kényelmi funkció. Különböző zárbetétek lehetnek ilyenkor az ajtókban, de ha nagyon magas prémium minőséget akar, akkor az Iseo R90 zárbetét a nyerő, ezt szereltesse be magának!

Iseo R90 zárbetét csere ára – minőségi teljesítményszint

Nem mindig az ár alapján kell eldönteni, hogy szükséges-e a zárcsere, és ha igen, melyiket válasszuk. Néha végig kell olvasni és gondolni, hogy mit is tud valójában az a zárbetét, ami az ajtóban van. Mi ellen és hogyan véd, milyen biztonságot nyújt nekünk?

Több tízezer forintot kifizetni egy komplett zárbetét cseréért – sokan azt gondolják, nem, de van egy ellentábor, akik az igen mellett szavaznak. Nekik megéri a biztonság, a minőség ezt az árat. Az Iseo R90 típusú zárbetétet Magyarországon csak mi áruljuk, szereléssel, szervizzel egybekötve a zárcsere teljes költsége 64.000 Ft-ba kerül.

Dierre New Power kontra Iseo R90
Dierre New Power kontra Iseo R90

Dierre ajtóba zárbetét szerelés, garanciával, kiszállással

Ezekben az olasz cilinder meghajtású zárszerkezetekben egy központi zár van, mely 3 irányba záródik, kívülről kulccsal, belülről tekerőgombbal működik. Zárszerviz vállalkozásunk törekszik a legjobbra, ezért is ajánljuk ezt a legújabb fejlesztést mindenkinek!

Ez a zárbetét az összes betörési eljárás ellen védve van, bevizsgált termék. Az olaszok élen járnak a zár- és ajtógyártásban. Az általunk beszerelt Iseo R90 zárbetétre egy év teljes körű garanciát biztosítunk. A zárhoz 5 db kulcs tartozik, melyet az ügyfél előtt bontunk ki. A zárhoz tartozik egy ún. védőkártya, mely szükséges a további kulcsrendeléshez Olaszországból. Ehhez a betéthez Magyarországon jelenleg senki nem másol kulcsot.

A zárcsere fontossága új építésű társasházi lakásoknál

Egyre nagyobb divat az új építésű lakóparki lakásoknál a dizájnos olasz bejárati ajtó. Ezekben már gyárilag egy drága zárbetét van, hiszen maga az ajtó is 300-400 ezer forint. Viszont egyre több panasz van arra, hogy az átvett lakásokhoz tartozó kulcsok száma hiányos, nem eredeti dobozban adták át őket, hiányzik a kódkártya, és ki tudja, hány kézen ment keresztül.

Ezekben az esetekben mindig ajánlott a zárbetét kicserélése egy zárszerelő szakember bevonásával. Cégünk erre felkészült, raktárról teljesítünk, eredeti prémium olasz zárbetétekkel!

Dierre New Power kontra Iseo R90
Dierre New Power kontra Iseo R90