Iseo, New Power zárbetétcsere Metrodom

Budapest IV. kerületében, a Metrodom lakópark hatalmas, többszáz lakásos társasházának biztonsági ajtóiban Dierre New Power és Iseo R7 zárbetétek vannak beszerelve. Mindkét típusú zárbetétek nagyon jó biztonságot nyújtanak a Dierre ajtókban. Ha úgy gondolják, hogy új lakás vásárlása esetén nem bízzák a véletlenre, cseréltessenek velünk zárbetétet a bejárati ajtóban!

Ez persze mindenkinek a saját döntése, hogy kicserélteti-e vagy meghagyja a benne lévőt, de annyit mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy azok a kulcsok, amit az építtetőtől kaptak, az azért elég sok munkás kezén ment keresztül. A tapasztalatunk az, hogy sok esetben az 5 kulcsból csak négyet kapnak, valamit a kódkártya is eltűnt. Egy ilyen ingatlan vásárlásakor jogosan teszik fel a kérdést, hogy egy 50 millió forintos lakás esetén miért kell még kifizetni 46.000 vagy 76.000 Ft-ot az új zárbetét cseréjére.  Nem kenyerünk a magyarázkodás, hiszen nem kell, csak erősen ajánlott!

Mindenki a saját döntésére hagyatkozzon! Mi az elmúlt évek tapasztalatai alapján adunk tanácsot, nyilvánítunk szakvéleményt! Ha szűkségesnek tartja hívja Dierre szakszolgáltató csapatunkat!

IV. kerület Wolfner utca 6-8. - Dierre zárcsere

Ezekben a lépcsőházakban általában az Iseo R7 zárbetét került be gyárilag az ajtókba. A zárbetét kívülről kulcsos, belülről pedig egy tekerőgomb van a betétre rászerelve. A kulcsot vízszintesen kell a zárba behelyezni. Ezek a zárbetétek fúrásvédelemmel vannak ellátva, középkategóriás minőségnek számítanak.

Ha szeretne egy ilyen zárbetét cserét megrendelni, akkor kompletten, anyaggal, munkadíjjal, számlával együtt 46.000 Ft-ért tudjuk ezt aznapi vagy másnapi munkavégzéssel teljesíteni. Külön kiszállási díjat nem számolunk fel! A zárbetéthez 5 db kulcs tartozik, a zárdobozt mindig az ügyfél előtt bontjuk ki.

IV. kerület Attila utca 6-8-12. - Dierre zárbetét csere

Ebben a társasházban, legalábbis ahol eddig mi jártunk, nem az Iseo R7 zárbetét van beszerelve, hanem a Dierre New Power zárcilinder. Hogy miért, azt nem tudjuk, lehet, hogy itt még volt pénz és a másik ütemnél ez már elfogyott. A zárbetétről azt kell tudni, hogy egy nagyon magas biztonsági fokozattal rendelkező zárbetét. Semmilyen zárnyitási módszerrel nem lehet kinyitni, csakis teljes roncsolással.  A zárbetéten olyan erős törésvédelem van, hogy ellenáll a törésnek, feszegetésnek, manipulálásnak. Akinek ilyen Dierre New Power zárbetét van az ajtóban, az tényleg a legjobbat kapta. Itt már az ügyfél döntése, hogy cserélni akarja-e, vagy hagyja a benne lévőt. Ha minket választ akkor mi ugyanezt a zárbetétet szereljük be önnek, 5 db kulccsal kódkártyával, helyszíni szereléssel együtt 76.000 Ft-ért. Munkáink mennyiségének a függvényében, aznapi vagy másnapi kiszállást tudunk mindenkinek biztosítani. A kulcsokat minden esetben az ügyfél előtt vesszük ki a csomagolásból! Dierre kulcsok másolásával egyáltalán nem foglalkozunk, az egy külön szakma.

Amennyiben nem kapta meg mind az 5 kulcsot az építtetőtől, vagy a kódkártyát, úgy jobb, ha biztosra megy, és nem ad esélyt az ördögnek! Hívja diszpécserszolgálatunkat és mi elvégezzük Önnek a Dierre New Power zárbetét cserét! A kulcsokat Ön előtt bontjuk ki!

Dierre zárszerviz elérhetőségünk munkanapokon

Hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 20 óra között végzünk teljeskörű Dierre szakszerviz ellátást, ami magába foglalja a következőket.

Kulcselvesztés, zármeghibásodás, kicsapódás vagy egyéb más zárprobléma miatti ajtónyitás, zárnyitás; zárbetétcsere bérlő- vagy tulajdonosváltás esetén, kulcselvesztés vagy kulcslopás miatt; tollas kulcsos zárak esetén helyszíni zárkódolás - ez a cilinderes betétekre nem érvényes!

Kérdés esetén hívja a 06-70-770-2942 telefonszámunkat! Ha érdeklődni szeretne vagy ajánlatot kérni, írjon a zarszerviz365@gmail.com email címre és mindenképpen küldjön a fotót az ajtóról, zárról, kulcsokról a pontos beazonosítás végett!

Iseo, New Power zárbetétcsere Metrodom
Iseo, New Power zárbetétcsere Metrodom