Dierre helyszíni ajtózár nyitás zármeghibásodásból adódóan

A legtöbb zármeghibásodás nem az egyik pillanatról a másikra történik meg, hanem van előjele. Ilyen pl. a nehézkes zárás-nyitás, ajtóemelés záráskor, húzás, tolás, egyszóval olyan helyzet adódik, ami észlelhető, ha egy kicsit jobban odafigyelünk a dolgokra.

Sajnos ez egy elég kellemetlen helyzet, mert az ajtó előtt állni két szatyorral, gyerekkel nem túl kellemes dolog, de láttunk már egy pár ilyen helyzetet. Érdemes ezeket a szituációkat elkerülni, megelőzni, szakemberrel megnézetni az ajtózárunkat. A zármeghibásodás történhet akár alkatrészkopásból vagy törésből is kifolyólag, de annak is van figyelmeztető előjele. Ha sokáig halogatunk egy akadozó Dierre zárproblémát, hogy majd holnap, majd ünnepek után, stb., akkor annál nagyobb az esély arra, hogy teljes zárszerkezet cserével kell majd számolni, nem pedig csak egy egyszeri ajtóbeállítással, esetleg kódolással, új kulcsok cseréjével.

Dierre lakáskulcsvesztés miatti zárnyitás Budapest kerületeiben

Aki ilyen helyzetbe kerül, annak sajnos nagyon fog fájni anyagilag, hiszen a zárat csakis roncsolással tudjuk kinyitni, mely egy új Dierre zár cseréjét, beszerelését vonja maga után. Mivel speciális zárnyitó eszközöket Magyarországon nem lehet használni, ezért a zárszerelő szakemberek fúrják, kimarják a zárat és ezután tudják csak kinyitni a szerkezetet. Próbálunk minden esetben kis lyukat fúrni az ajtóra, olyat, amit a zárcímke vagy zárcímer eltakar. Van egy nyitási költség, ami zártól, illetve kerülettől függ, de általában 25 ezer forinttól végezzük az ilyen Dierre tollaskulcsos zárak kinyitását.

A zárnyitást követő költség mindig a Dierre zárszerkezetek típusától, paramétereitől függ. Pl. három- vagy négyrudas a zár, alsó, főzár a szerkezet, vagy csak egy másodzár. Mi raktárkészleten tartunk szinte mindent, úgyhogy az ajtó még aznap biztos, hogy zárva lesz.

Megrongált Dierre záron kulcsnyitás, zárszerelő szakemberrel

A Dierre ajtók rongálása nagy ritkaság, de azért egy évben 2-3 alkalommal hívnak miatta minket. Ha az ügyfélnek szerencséje van és a betörő idejében rájön, hogy ezzel az ajtóval nem érdemes kezdeni, akkor talán csak egy kicsit sérül az ajtó szigetelése, burkolata.

Ebben az esetben állítás, esetleg zárcsere lehetséges, de az ajtón hagyott nyomokat mi már nem tudjuk eltávolítani. A rosszabb verzió, mikor az ajtó úgy meg lett feszegetve, hogy több helyen nyomott hagyott a pajszer, feszítővas és teljesen szétroncsolódott minden. Ha van rá ideje és energiája a betörőnek, akkor addig játszik vele, míg ki nem nyílik, ha nincs, akkor otthagyja szétrombolva. Ilyenkor komplett ajtócsere szükséges, mert ezt már nem lehet helyreállítani. Ha nem nyílt ki, akkor majd mi befejezzük, amit a betörő elkezdett, csak nem olyan barbár, erőszakos módon, hanem finoman, hogy minél kisebb sérülés keletkezzen a már a meglévőkön felül.

Becsapódott Dierre ajtó kinyitása sérülésmentesen, jó áron

Ez az eset talán a jobbik kategóriába sorolható, hiszen ilyenkor nincs rázárva a Dierre záras bejárati ajtónk, csak a zárnyelv van bekattanva a tokba. Ennek a nyitási díja Budapest összes kerületében már 16000 forinttól elérhető.

Itt garantált, hogy az ajtót vagy zárat roncsolásmentesen tudjuk kinyitni, viszonylag rövid idő alatt. Főként a kívül fix gombos Dierre bejárati ajtók esetében szokott ilyen kizáródás előfordulni. Aki járt már így, az tudja, hogy érdemes egy másik tollaskulcsot a szülőknél, barátnál, rokonnál lerakni ezekre az esetekre. Mi egy speciális drótot vagy műanyag lapot használunk a zárnyelv visszatolására, de több szakmai titkot nem árulunk el, hiszen ebből élünk.

Ne feszegesse az ajtót csavarhúzóval, inkább hívjon minket, mi kinyitjuk önnek és csak az egyszeri munkadíjat kell kifizetnie, nem pedig ajtóborítást cserélnie, amit a csavarhúzó vagy az erőszakos beavatkozás tud okozni!

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest