Hol, hogyan, kitől, mikor tudunk Dierre zárat vásárolni?

A válasz egyértelmű: nálunk, hiszen nekünk mindenünk van. Szervizelünk, elsősorban Budapesten, ha nagyon nagy a szükség Pest megyében is vállalunk munkákat, egyedi díjszabással, illetve értékesítünk is. Egyre több a megkeresésünk, a munkadíj és kiszállás megspórolása miatt, a házilag történő beszerelésre, legyen szó zárbetétről, kulcskészletről. Mi szívesen segítünk ebben is. Elvégre az Ikeás bútorokat is mindenki otthon rakja össze, miért ne sikerülhetne egy Dierre zár kicserélése is?

A vásárlás előtt annyi infó kell a megrendelőktől, hogy kulcskészletet, zárbetétet, zárszerkezetet vagy kiegészítő alkatrészeket szeretne-e vásárolni. Mindenünk van valódi raktárkészleten, mindenből több 10 darab. Bátran fordulhatnak hozzánk bizalommal!

Ezen a linken pl. zárbetéteket tud tőlünk vásárolni a Dierre ajtókba.

Úgy azonban nem szabad vásárolni zárat, ha még csavarhúzó sem volt soha a kézben, és nem tudják mire van szükség, csak hirtelen lelkesedésből ránk találtak. Ezt mindenképpen szem előtt kell tartani!

Dierre kulcskészlet megvásárlása, otthoni zárkódolás

A Dierre zárgyártó a legtöbb zárját kódolható kivitelben készíti.  Ez azt jelenti, hogy nem kell szétszedni az ajtót és kiszedni a zárat, hanem elég a belső kilincs-címke garnitúrán keresztül, egy új kulcstőkét cserélni, és onnantól kezdve a régi kulcsok már nem működtetik a zárat. Ennek a kivitelezéséhez kézügyességre, csavarhúzóra és egy meglévő kulcsra van szükség. Ami fontos információ lehet, mérlegelni kell, 3 vagy 5 darabos kulcsgarnitúrát szeretne-e az ajtóhoz, illetve rövid vagy hosszú kulcskészlet szükséges-e. Az ezzel kapcsolatos összes információ, ár, méret ezen a linken megtalálható.

Dierre ajtóra digitális kitekintő vásárlás

A Dierre ajtókon egy viszonylag nagy látószögű kitekintő van felszerelve, de ha valaki szereti a modern dolgokat, és látni akarja egy telefon nagyságú monitoron az ajtó előtt álló személyt, azoknak ajánljuk az olasz Potent gyár által készített, könnyen felszerelhető, elemmel működő, digitális kitekintőt. A kitekintőhöz több méretű csatlakozó-hosszabbító van, így különböző ajtóvastagságokra is felszerelhető. A kezelése egyszerű, a belső monitoron egy gombot kell megnyomni és 10 mp-ig mutatja a kinti képet 145 fokban.

Dierre tartozékok, címke, kilincs, gomb

Amennyiben a kulcsmegvezető, címkegarnitúra, kilincs vagy gomb elhasználódott, töredezett vagy csak szeretné, hogy más színű legyen (pl. szatén helyett bronz), akkor tud vásárolni ezekből a termékekből is. A garnitúra ára azonban magas, 30.000 Ft körüli. Külön nem lehet szétbontani a garnitúrát, a gyártótól mi is így kapjuk.

Dierre ajtók forgalmazása – kitől vegyünk ilyet?

Cégünk csak zárszervizzel és Dierre zárak forgalmazásával foglalkozik, ajtókat nem értékesítünk, nem építünk be, és nem tudunk tanácsot adni, kitől tudnak ilyet vásárolni. Azért, mert a Dierre emblémát, feliratot megtalálják valahol, még nem azt jelenti, hogy mindennel foglalkozunk, amit az olasz gyártó gyárt. Az ajtógyártás egy külön szakma, az ajtó forgalmazás meg egy kereskedelmi tevékenység, bemutatóterem, import, beszerzés, értékesítés köti a dolgokat egymáshoz. Ezeket azért írjuk le, hogy ajtó beépítéssel és forgalmazással kapcsolatban ne keressenek minket, ebben nem tudunk segíteni.

Hol, hogyan, kitől, mikor tudunk Dierre zárat vásárolni?
Hol, hogyan, kitől, mikor tudunk Dierre zárat vásárolni?