Ha új lakást vásárolnunk, helyezzük előtérbe a zárcserét!

Sajnos hajlamosak vagyunk halogatni és elfelejteni a dolgokat. Amikor vásárolunk egy új lakást, megtervezzük a költözést, lelki szemeinkkel látjuk, hová helyezzük el a dolgainkat, megvan mindennek a helye nagyjából, veszünk drága holmikat a lakásba. Amiről elfeledkezünk, hogy a kulcsokból, amiket kapunk a lakáshoz, maradhatott bárkinél, így mondhatni, másnak is van a lakásunkhoz kulcsa!

A Dierre bejárati ajtó hiába egy több 100 ezeres nyitású konstrukció önmagában, ha nem cserélünk benne zárat, bárki bejöhet oda, ahová már bevittük az értéktárgyainkat! Ezeket elrettentő példaként írjuk le, hiszen minden héten többször is cserélünk Dierre ajtóban zárat, kulcstőkét, és gyakran előfordul, amikor azt halljuk, amióta beköltöztek rendszeresen tűnnek el dolgok, és ezen bizony változtatni kell!

Aznapi zárcsere Budapesten felár nélkül

Nyilván nem kell mindig pesszimistának lenni, de egy több 10 millió forintos ingatlannál a biztonság érdekében bele kell, hogy férjen egy 40-50 ezer Ft-os zárkódolás vagy zárbetét csere! Mi a zárcserét nem erőltetjük, mindenki maga dolga, csak a tapasztalatainkat osztjuk meg. Ilyenkor a megrendelőnek semmivel nem kell foglalkozni, mi visszük a zárakat a helyszínre. A megrendelés napján is el tudjuk végezni a zárcserét akár, a megbeszélt időben és árakon.

Dierre zárszerviz szolgáltatóként hívhat minket Budapesten vagy Pest megyében, szinte mindenben tudunk segíteni! Becsapódott ajtónyitás, ajtóigazítás rossz záródás miatt, kulcs- és zárcsere, zármeghibásodás miatti szakszerű ajtónyitás és igény szerinti szerkezet csere. Cégünknek minden szolgáltatása egyedi árakkal bír, zár függvényében. Az árakat telefonon egyeztetjük és ha elfogadják, már megy is a szerelő, aznapi, díjtalan kiszállással.

Fix gombos Dierre ajtók esetén mire kell ügyelni?

Érdemes odafigyelni azoknál a Dierre bejárati ajtóknál, ahol kívül fix gomb van felszerelve, hogy a lakásból való távozáskor a kulcs legyen a kézben, különben kint rekedhetnek! Ha így alakulna, mi garantált sérülésmentes nyitást tudunk alkalmazni, hívja bátran ügyfélszolgálatunkat!

Amiben nem tudunk segíteni, az a szigetelés-pótlás, és a sérült, külső- vagy belső faborítás lecserélése. Mi zárakkal foglalkozunk ez pedig ajtógyártó és asztalos feladatkör.

Onnan lehet tudni, hogy kulcsot kell cseréli a tollas kulcsos zár esetében, hogy a kulcsnak a fogai össze-vissza állnak, a fogak kopottak, a zárral játszani kell, záráskor, nyitáskor. A kulcsnak a színe már nem ezüst, hanem rézszínűre van koptatva. Ekkor szerencsés estben elég csupán egy kulcstőke csere új kulcsokkal, de régi zár esetében a szerkezet is cserére szorul.

Dierre cilinderzáras ajtók zárcseréje

A Dierre cilinderbetétes ajtók esetén mi kizárólag olasz New Power, Iseo R7 vagy Iseo R90 zárakat szerelünk be, vagy ezeket kiváltjuk izraeli, magas fokozatú biztonsági zárakra. Ezeknél a bejárati ajtóknál el kell felejteni az olcsó zárakat, elvégre valódi acélajtók. Amennyiben silány, egyszerű zár kerül a régi helyére, könnyen támadhatóvá válik és a biztonsági ajtóból, percek alatt feltörhető, sima nyílászáró lesz, mert olcsó zár került bele. Az olasz zárbetétek 5 kulcsos csomagolásúak, némely profil másolásvédett. A jövőben ilyenkor szükséges a kódkártya megléte, ha plusz kulcsokat szeretne a megrendelő.

A Dierre ajtóban a zárcserét vagy zárkódolást vagy a zárszerkezet kicserélését házilag ne végezze, bízza szakemberre, mert összetett, bonyolult feladat, melyhez szakértelem, speciális szerszám szükséges!