Dierre zárszerelés, zárszerviz, zárjavítás

A Dierre zárak zárszerelését mindig bízza szakemberre, mert ha házilag otthon nekiáll, vagy nem hozzáértő kezek közé jut a dolog, akkor könnyen nagyobb probléma is adódhat. Néha a spórolás erőltetése több költséggel jár, mintha egyből szakemberhez fordultak volna.

Erre szakosodott cég vagyunk Budapesten, kimondottan Dierre zárak szerelésével, cseréjével, zárszerviz ellátásával, és igény esetén, Dierre ajtók profi nyitásával foglalkozunk.

Dierre zárjavítás – ilyen nem létezik

A Dierre zárszerkezeteket javítani nem lehet, főleg nem úgy, hogy egy idősebb, sokat használt zárszerkezet még jó pár évet kibírjon. Persze ilyenkor is elvárnák egyesek a garanciát, de a javításra garancia nincs. Nem is vállalunk ilyen jellegű munkát, hiszen egyszerűbb, megbízhatóbb a zárcsere. Biztos, hogy vannak ilyenre is vállalkozó szakemberek, mint mindenre Magyarországon, akik kis haszonért bármit megcsinálnak, csak kérdés, hogy vállalják-e a garanciát, ha baj van. Tapasztalatunk szerint nem, sőt, számlát sem adnak!

A Dierre zárszerelési, zárcsere feladatok magas összeget képviselnek, de ha belegondolunk, hogy kb. 90 ezer forintért a következő 10 évben nem lesz a zárral semmi probléma, akkor már nem is rossz ez a befektetés. Mindig érdemes egy kicsit elgondolkodni, hogy a nagyobb összegű műszaki tárgyaink (számítógép, mobiltelefon, mosógép, TV, porszívó, stb.) vajon kibírnak-e 10 évet? Sok esetben bizony nem. Van, amelyik még ötöt sem, pedig árban ott van, mint a Dierre zárcsere. Akkor miért pont a napi szinten használt, szerencsétlen zárszerkezettől várunk örök életet?

Mint zárszerviz cég, komplett zárszerviz szolgáltatást nyújtunk a Dierre zárral és a biztonsági ajtóval kapcsolatban. Ez annyit jelent, hogy a kizáródástól kezdve, az ajtóbeállításon keresztül, a zárszerkezet és zárbetét cseréjéig, minden problémával lehet hozzánk fordulni. Elérhetőségünket itt találja.

Az elromlott, vagy régi Dierre zárak esetében javasoljuk a zárcsere szolgáltatásunkat, amelyet egy év teljes körű garanciával kínálunk ügyfeleinknek.

Ha csak biztonsági okokból, elhagyott, vagy másnál maradt kulcsok miatt lenne szükség a szolgáltatásunkra, akkor javasoljuk a kulcstőke cserét, azaz a zárkódolást. Itt azonban megjegyeznénk, hogy csakis a tollas kulcsos Dierre zárakat lehet kódolni, a cilinderes meghajtásúakat nem. Azokat csakis cserélni lehet. Erről bővebben itt olvashat.

Profi Dierre zárszerviz szolgáltatás Budapesten

Azért is érdemes minket választani, mert szakmailag a legrégebb óta foglalkozunk az olasz biztonsági zárakkal. Tudjuk azt már a kerület és utcanév alapján, hogy melyik lakóparkban, milyen zárról van szó. E-mailben csatolt fotó alapján meg tudjuk állapítani, hogy milyen zár van az ajtajában. A szakmai tudáson felül raktárkészlettel rendelkezünk a biztonsági zárakból és a kulcskészletekből, így rövid határidővel tudjuk ügyfeleinknek kínálni a zárcsere, zárszerelés szolgáltatást. Ezáltal nem kell napokat, heteket várni, hogy megoldódjon a probléma.

Még ami különbségként említendő más zárszerviz cégek és közöttünk, hogy a nagyobb cégek ún. „mondvacsinált” szerelőket alkalmaznak egy-két hónapig, akit úgy meghajtanak, hogy két hónap után otthagyja a céget, vagy úgy gondolja, hogy már ő is képzett szakember és önállósítja magát. Ezeket a szerelőknek alkalmazott egyéneket a főnökség már pár nap után kiküldi egy biztonsági ajtónyitáshoz vagy szereléshez, zárcseréhez, a szerencsétlen meg azt sem tudja, hogy ezt a zárat eszik-e vagy isszák. Nos, nálunk ilyen nincs.

Ha esetleg nálunk új kolléga kezd el dolgozni, akkor hetekig, hónapokig „vezetgetjük, tanítgatjuk”, de egyedül nem engedjük oda egy 300 ezer forintos biztonsági ajtóhoz, hanem szervizvezetőnkkel együtt megy ki a helyszínre, ahol megtanulja tőle, hogy mit és hogyan kell szakszerűen csinálni a Dierre biztonsági zárak terén.

Dierre zárszerelés, zárszerviz, zárjavítás
Dierre zárszerelés, zárszerviz, zárjavítás