Dierre zárkódolás, zárcsere helyszíni kiszállással

Dierre bejárati ajtózárak komplett zárcseréjével, ajtózár kódolásával, ajtóbeállítással, igazítással, illetve meghibásodás miatti ajtónyitással és zárnyitással foglalkozunk Budapest összes kerületében, továbbá Pest megyében, a főváros 20 km-es vonzásköretében.

Árainkról érdeklődhet a 06-70-770-2942 telefonszámon!

Segítségnyújtás részünkre: Mivel a magyar piacon kb. 15 különféle, jobbos, balos, egy- vagy többirányú, zárbetétes vagy tollas kulcsos zárszerkezet van, és sem a zárakon, sem az ajtón semmilyen típusjelzést nem fog találni, így a zárcsere elvégzése előtt emailben fotót kérünk mindenkitől az ajtó éléből, a felesleges kiszállás elkerülése érdekében!

A fotót erre az email címre küldheti, kerület megjelölésével és mobiltelefonszám megadásával: zarszerviz365@gmail.com

Dierre tollas kulcsos zárkódolás

A tollas kulcsos Dierre zárak előnye, hogy kulcselhagyáskor vagy tulajdonosváltáskor nem kell szétbontani az ajtót, hanem a zárcímkén keresztül belülről, egy ún. kulcstőke cserével megoldódik a zárcsere és a régi kulcsok már nem működtetik a zárat.

Megjegyzés: Zárkódolást csakis zárszerelő szakemberrel végeztessen! A műveletet csakis hibátlanul, akadály nélküli kulcsforgatással működő zárszerkezetnél szabad elvégezni! A kódolás elvégzésnek további feltétele legalább egy kulcs megléte, valamint a kulcsnyílás alatti, fekete műanyag lappal letakart szerelőnyílás megléte!

Dierre forgatógombos ajtózárbetét csere

A Dierre bejárati ajtó bizonyos típusai európai profilú cilinderzárbetéttel vannak ellátva. Ezeket gyárilag úgy szerelték össze, hogy egy 30/30 mm méretű zárbetét van bennük, aminek a belső oldalán egy forgatógomb található.

Ha kulcselvesztés miatti zárcserére kerül a sor, be tudunk szerelni egy Iseo R7 laponmart kivitelű, 5 kulcsos zárbetétet, vagy egy prémium kategóriás Dierre New Power, szintén 5 kulcsos, betörésbiztos zárcilindert. A különbség a biztonsági szintben, a minőségben és az árban van.

Dierre szakszerviz lefedettségünk Budapesten

Közel 15 éve szervizeljük a Dierre bejárati ajtókat, tollas kulcsos és cilinderes verzióban. Zárszerelési, zárszervizelési munka megrendelése esetén külön kiszállási díjat nem számolunk fel! Budapesten jó áron, gyorsan, szakszerűen, előre közölt díjszabásokkal és tapasztalattal bíró zárszerelő szakemberekkel végezzük el a megrendelt Dierre ajtókkal kapcsolatos munkákat.

Dierre ajtózárszerviz szolgáltatásaink

  • Dierre zárszerelés, zárszerviz
  • Dierre ajtónyitás kulcselvesztésnél, meghibásodásnál
  • Dierre ajtóbeállítás akadás, szorulás miatt
  • Dierre zárkódolás tulajdonosváltáskor, új lakásba költözéskor
  • Dierre zárcsere zár- és kulcselhasználódás miatt
  • Dierre általános karbantartás helyszíni kiszállással

Dierre szerviz elérhetőségünk, kapcsolatfelvétel

Munkarendünk hétfőtől péntekig tart, reggel 8 és este 20 óra között érhető el. Hétvégén és ünnepnapokon zárva tartunk. Budapest összes kerületében vállalunk javítási, szerelési munkákat. Az alábbi telefonszámon tud hívni minket vagy fotókkal ellátott emailt is küldhet nekünk a zarszerviz365@gmail.com email címre.

06-70-770-2942

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest