Dierre ajtózárak, tartozékok

Ha Dierre ajtóról van szó, nemcsak kulcsban, zárbetétben és zárszerkezetben kell gondolkoznunk, hanem vannak az ajtón díszítőelemek, címkék, rozetták, gombok, kulcsmegvezető pajzsok, amelyeknek esztétikai és biztonsági szerepük is van. Formájukat tekintve különfélék, színben változatosak, pl. bronz, réz matt króm, és méretileg is eltérnek egymástól.

Ha valakinek a Dierre bejárati ajtón hiányzik vagy kopott, eltörött, nem takar már rendesen a díszítő címke-elem, fényképezze le az ajtó belső és külső felén a kilincs körüli részt, küldje el nekünk emailben, s ez alapján tudunk ajánlatot adni a komplett cserére, helyszíni szereléssel egybekötve.

A díszítő elemek egységek, külön-külön csak az adott részt nem tudjuk beszerelni, de nem is érdemes, mert ugyanazt a munkadíjat számoljuk fel egy csavar meghúzására, mint a komplett díszítő címke-elem kicserélésénél. Árat csak akkor tudunk mondani, ha megjött a fotó a szóban forgó problémáról, és tudjuk, milyen feladattal kell számolni anyag- és munkaidő tekintetében.

Általában Budapest területén 20.000 Ft munkadíjjal dolgozunk, de az anyagköltség még erősen felfelé nyomja az árat, mert egy bronz kilincsgarnitúra címkével együtt akár 30.000 Ft-ot is elérhet.

Fotó hiányában nem áll módunkban az üggyel foglalkozni, hiszen megfelelő információ hiányában nem tudunk mire árat mondani. A weboldalon közel 200 fénykép van, az nem elég információ, hogy olyan, mint amit ott láttam. Nem ülünk nonstop a gép előtt, szakszerviz révén dolgozunk, a beazonosítást fénykép alapján végezzük el.

Dierre tollas kulcsos zár

A tollas kulcsos négyfordulatos Dierre bevésőzárakat több mint 20 éve alkalmazzák a magyar piacon, főként nagyobb építkezéseknél, társasházaknál, lakóparkokban. Ezek a zárszerkezetek a jól bevált páncélszekrények zárjainak a pillérjei, hiszen arra épült a működésük.

A tollas kulcsok előnyei és hátrányai

Előnye a biztonságos működtetés, a hosszú élettartam, a hátránya pedig a hosszú, szúrós kulcs, ami mindenbe beleakad. Szúrja a lábat, ha zsebben van, a táskát is kiszakítja. Nincs belőle másolásvédett verzió, mint pl. az RB LOCXIS zárbetét esetén.

Dierre cilinderes zárszerkezet

A cilinder zárbetéttel működő ajtózárszerkezet méretileg és formailag egy az egyben megegyezik a tollas kulcsos zárral. A különbség a belső mechanikában rejlik. Nincs benne lamella, kulcstőke, a háromirányú mozgatást a zárbetét eltekerésével visszük végbe.

A Dierre ajtózárszerkezet egy- vagy hárompontos kivitelű lehet. Általában érdemes nem spórolni a zárbetéten, így javasoljuk az olasz New Power vagy az RB LOCXIS izraeli Mabisz 6-ös termék használatát!

Miért kell a jó zárbetét?

A jó zárbetét megakadályozza és visszatartja a betörőt, megvédi az ajtót, az otthont. Egy jó zárbetétet csak egyszer kell megvenni, és maximum 10 évenként kell korszerűbbre cserélni, követve a biztonságtechnikai változásokat. A Dierre zárbetétek 5 kulccsal rendelkeznek, törés-, fúrás-, finomnyitás- és savazás elleni védelemmel egybegyúrva.

Dierre zárszerviz elérhetőség, nyitvatartás

Munkanapokon, hétfőtől péntekig hívhatja ügyfélszolgálati telefonszámukat! Mi nem vagyunk nonstop nyitvatartó cég.

Amennyiben szüksége van zárcserére, zárkódolásra, hívja a 06-70-770-2942 telefonszámot vagy írjon emailt a zarszerviz365@gmail.com email címre!

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest