Dierre zárbetétek költözés miatti zárcseréje Budapesten

Budapestre egyre jobban jellemző, hogy az emberek szeretnek új lakóparkokban, társasházakban lakásokat vásárolni, ahol akár 400-500 modern lakás van kialakítva. Ez kerület és négyzetméter függvényétől akár 50-60 millió forintba is kerülhet. Ezek a lakóházak modern és gazdag felszereltséggel bírnak, ami azt jelenti, hogy az építtető a burkolatokból, szaniterekből, - és ami minket érint - nyílászárókból nem a legolcsóbb kategóriát tette bele. Ennek örülhet az új tulajdonos, ám egy ilyen lakás megvásárlása után mindenkinek erősen javasoljuk a zárszerviz cég által elvégzett zárbetét cserét!

Egy pár szó ezekben a lakóparkokban lévő ajtókról, biztonságukról, jellemzőikről.

A Dierre bejárati ajtók technikai jellemzői

A Dierre cég székhelye Torinóban van. Ez egy hatalmas ajtógyártó cég, mely különböző méretű, színű, kivitelű bejárati ajtókat gyárt az ilyen nagy projektekhez, ahol akár több száz bejárati ajtót is tud egyszerre értékesíteni.

Maga az ajtó MABISZ minősítésű, amely tanúsítvány kiállításáról mindig az ajtóforgalmazó cég gondoskodik. A minősítés az ajtók esetében a benne lévő zárral együtt történik. A külföldön már bevizsgált zárakat általában csak honosíttatni kell, mert ott már szigorú előírásoknak kell, hogy megfeleljen.

A Dierre bejárati ajtókban háromirányú Dierre-Atra zárszerkezet van, mégpedig cilinderes vezérlésű. Ez azt jelenti, hogy egy európai profilú, olasz New Power zárbetét van a zárszerkezetbe beszerelve, amely kívülről kulccsal működik, belülről pedig tekerőgombbal. A belső tekerőgombot mindig a régi zárról szoktuk leszerelni, csak a zárbetét cseréje történik ilyenkor, a többi marad a régi.

A Dierre New Power zárbetét egy nagyon magas fokozatú, betörésbiztos, professzionális zárbetét, ami -mondhatni- feltörhetetlen. Ezért nem szabad ezt más, olcsóbb zárbetétre azt a zárcilindert lecseréltetni! Ha valaki mégis olcsóbbat szeretne, nekünk arra is van alternatív megoldásunk. A Dierre New Power zárbetét törés- és másolásvédelemmel rendelkezik, a kulcsainak száma 5 darab, melyek szigorú másolásvédelemhez kötöttek.

Mi zárcserekor minden esetben a gyár által becsomagolt fekete fóliába bújtatott kulcsokat és kódkártyát adjuk át az ügyfeleknek, melyet előttük bontunk ki ebből a csomagolásból! A Dierre New Power zárbetétcsere Budapesten rövid határidővel megrendelhető! A zárbetétet raktárkészletről biztosítjuk, melyre senkinek nem kell várnia. A szolgáltatás hétköznapokon, munkanapokon, reggel 8 és este 20 óra között rendelhető meg. Ezt különösen ajánlatos elvégeztetni, ha új lakásba költöztek, vagy ha elvesztették a kulcsokat!

Dierre zárcsere – de miért épp költözéskor?

Pár címet megemlítenénk a sok közül, melyek társasházak viszonylag újnak számítanak és mondhatni, elég sok probléma van a kulcsátadásokkal kapcsolatban. Nem akarunk senkit megbántani, de 20 éves tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy mi mindig becsomagolt, lefóliázott, lezárt dobozú kulcsokat adunk az ügyfeleknek, nem pedig kinyitott dobozokat, esetleg hiányos kulcsokkal vagy hiányzó kódkártyával.

Ilyen társasház például a XIII. Petneházy utca 47-51 szám alatt található társasház, a X. Fogadó utca 1/B szám alatti társasház, a XIV. Dorozsmai út 203-209, a XI. Mezőkövesd u. 1., valamint a XVIII. Reviczky u. 6-10. szám alatt található lakóházak, társasházak.

Felhívjuk minden már itt lakó vagy költözés előtt álló lakástulajdonos figyelmét, hogy kellő körültekintéssel vegyék át a kulcsokat az építtetőtől, ellenőrizzék a kulcsok darabszámát, a sorszámokat és a kódkártyán lévő számot is!

A Dierre New Power zárbetét kulcsai a kártyával együtt gyárilag egy fekete nylontasakban van lefóliázott csomagolással, melyet illik az ügyfél előtt kibontani és átadni biztosítva arról, hogy sem a kulcsok sem a kártya más kezében még nem járt!

Ez nálunk bizalmi kérdés, ettől mi nem térünk el soha!

A fő probléma, ha nincs meg minden kulcs, az lehet, hogy majd a jövőben fog előjönni egy olyan szituációban, amikor a tulajdonos nincs otthon és egy idegen személy esetleg évek múlva visszaél az anno nem átadott kulcsokkal és bemegy a lakásba! Mindenki döntse el saját maga, hogy egy 50 millió forintos lakás esetében valóban a zárbetét cserén szükséges-e spórolni! Megér annyit a dolog, hogy esetleg váratlan látogató legyen?

Mindenesetre ránk számíthat, hívjon minket Dierre New Power zárbetét cserével kapcsolatban, mi rövid időn belül segítünk!

06-70-770-2942

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest