Dierre Neos ajtózárbetét

Ez a zárbetét kisebb számban van forgalomban a magyar piacon, mint a New Power zárcilinder, de néha mi is összefutunk ezekkel a Neos zárbetétekkel.

Amit tudni kell róla, hogy Olaszországban készül, az Iseo cég gyártja a Dierre-nek, ami látszik is a kulcsfejen. A fekete műanyag egyik oldalán a Dierre felirat található, a másik oldalon pedig az Iseo logó. Mind a két cég zárgyártással foglalkozik, de egymásnak bedolgoznak, pontosabban az Iseo nagyvállalat gyárt a kisebb zárgyárgyártó cégeknek.

A Dierre Neos zárcilindert külön hazai forgalomban nem lehet kapni, mi is azokkal találkozunk, amiket az ajtókból a zárcsere során kiszedünk. A helyükre vagy New Power betétet teszünk, vagy Iseo R6-ot, de ha tökéletes másolásvédelmet szeretnének kapni, akkor ajánljuk az RB LOCXIS vagy az RB Keylocx betörésbiztos zárbetéteket. Ezekről a betétekről majd egy másik írásunkban számolunk be.

A Dierre Neos zárbetét hatcsapos kivitelű, kulcsai laponmart kivitelűek, a zárbetét 30/30 mm méretű, kívülről kulcsos, belülről réztengellyel van a kulcshenger pótolva, kialakítva. A rézhengerre kell rászerelni a régi zárbetét tekerőgombját. Ajtóvastagság függvényében a tengelyből lehet vágni, ha hosszú. A Dierre Neos zárbetéthez hivatalosan 5 darab kulcsot csomagol a gyártó. Minden esetben a kulcsot vízszintesen kell belehelyezni a zárbetétbe. A zár csak fúrásvédelemmel van ellátva, manipulációs zárnyitási módszerrel sajnos nyitható. Törésvédelemmel nem rendelkezik.

Az olasz Dierre Neos zárbetét védelme

A Dierre Neos zárbetét kulcsai nem másolásvédettek, ami azt jelenti, hogy a kulcsai szabadon, a legtöbb kulcsmásolónál másolhatók. Ez egy viszonylag megbízható zárbetét, habár a biztonsági fokozata a 2019-es normáknak már nem megfelelő.

A zárbetétekről mi általában nemcsak a jót, hanem a rosszat, a gyenge pontjait is megírjuk. Nem azért, mert unszimpatikusak a zárgyártók, hanem azért, hogy a lakástulajdonsok tisztában legyenek azzal, ha ilyen zárbetét van az ajtóban, akkor azt egy ügyeskezű betörő egy zárfésűvel pillanatok alatt kinyitja. A zárbetét fésülése egyre elterjedtebb nyitási módszer a budapesti lakásoknál. A rövid, gyors magyarázat a nyitási technikára, hogy a kulccsal megegyező profilú beütőkulcsot alkalmaznak, vagy egy zármanipuláló segédeszközzel lenyomják a benne lévő csapokat, így a zár úgy fordul, nyílik ki, mintha a saját kulcsával nyitnák ki.

Azok az ügyfelek, akik ilyen zárral rendelkeznek, gondolkozzanak el azon, kell-e áldozni egy új zárra, vagy pedig megkockáztatják azt, hogy betörés áldozatává válnak! Sajnos a mai világban egyre többen nem akarnak dolgozni, és a könnyebb utat választják a pénzszerzésnek, a rablást, tolvajlást. Ők a lakásban garázdálkodnak, míg a becsületes ember dolgozik. Ezen érdemes elgondolkodni!

Ha úgy dönt, hogy nekivág a zárbetét cserének, akár saját erőfeszítéssel, akár szakember bevonásával a mi segítségünkkel, hívjon minket! Mi hétköznap, munkáink függvényében, akár egy munkanapon belül vagy aznap tudunk segíteni a zárcserében!

A zárcsere árairól, a felmerülő költségekkel kapcsolatban hívja ügyfélszolgálati telefonszámainkat! Mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást a zárbetét vásárlásra, vagy az általunk nyújtott helyszíni zárcsere szolgáltatásra!

06-70-770-2942

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest