Dierre zárbetét cseréje – Király utca 40.

A VI. kerületben található az a társasház, ahol olyan olasz biztonsági bejárati ajtók vannak szerelve, telepítve, melyekben Dierre tollas kulcsos zártest, illetve a cilindervezérlésű szerkezetben tekerőgombos zárbetét található. Amit erről az ajtóról tudni kell, hogy igen magas biztonsági fokozattal rendelkezik, tehát nem egy hagyományos, egyszerű, kínai, lengyel vagy távol-keleti vékony ajtó, hanem egy acéllemezből készült, faborítással leburkolt, betörésbiztos zárral ellátott, magas Mabisz minősítésű ajtó.

Egy központi zárszerkezet található az ajtón, amely háromirányú záródást biztosít. Előre-, fel-, illetve lefelé mozgat rudakat, tüskéket, ezzel zárja, reteszeli a bejárati ajtót az acéltokba. Masszivitásának köszönhetően, ezt feszegetés, rongálás nélkül nem lehet kinyitni, mivel ékként támaszkodik a tokba. Ezért is örülhet az a tulajdonos, akinek ilyen ajtója van, hiszen elrettenti a hívatlan  betörőket.

Zárbetét csere kulcsvesztés miatt

Mikor is van szükség ajtózárbetét cserére? Ez egyértelmű azoknál az eseteknél, szituációknál, amikor új lakásba költözünk, meghibásodott a zár, ellopták vagy elhagytuk a lakáskulcsunkat, illetve ha szeretnénk, hogy egy jobb, biztonságosabb zárbetét zárja a lakásajtónkat. Gyorsszervizként minden budapesti ügyfelünknek tudunk rövid időn belül zárszerviz, zárcsere szolgáltatást nyújtani, díjmentes kiszállással. Minőségi zárbetéteket forgalmazunk.

Különböző alternatívákat, opciókat tudunk ajánlani biztonságra vágyó ügyfeleink számára, pl. a Dierre New Power, RB LOCXIS, RB Keylocx laponmart, 5 kulcsos zárbetéteket.

A zárbetét csere árairól, illetve a szolgáltatás díjairól érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon, hétfőtől péntekig reggel 8 és este 20.00 között!

06-70-770-2942

Műszaki jellemzők

Mint említettük, a több ponton való záródást igen magas biztonsági szinttel ellátott zárszerkezet biztosítja. A fémbetétes lemezvázon külön választható faburkolat. A bejárati ajtó Mabisz minősítéssel van ellátva. Az ajtó lehet tűzgátló kivitelű is, aminek a belső falborítása alatt egy gipszkarton van beépítve, ez tartja vissza a tüzet a külső folyosó felől.

A zárszerkezetet egy európai profilú Dierre Atra, Iseo vagy New Power zárbetét hajtja. Ezekhez általában 5 db gyári kulcs tartozik. 30/30 mm alapméretű kivitelben, kívülről kulcsos, belülről hosszabbított tengelyű kialakítással, melyre tekerőgomb van rászerelve a könnyebb forgatás érdekében.

Dierre biztonsági bejárati ajtó kiegészítők

Az ajtó felépítését nézve különböző díszítő, burkoló, takaróelemek vannak felszerelve mind a külső, mind a belső faborításos oldalon. Ezek a következők: kitekintő, azaz kémlelőnyílás; címkegarnitúra, gomb/kilincses kivitelben, osztott, illetve egyberészes kivitelben; belső ajtóhatároló nyitó; felső zár. Ezeknek a silteknek, takarócímkéknek a színei váltakozhatnak, ezüst, bronz, illetve nikkel kivitelben. Általában a bronz a domináns, a lakóparkok tekintetében abból adtak el a legtöbbet.

Dierre bejárati ajtó méretei

A Dierre bejárati ajtóknál két különböző méretet különböztetünk meg. Az egyik az ajtó mérete, ami a tokkal együtt kompletten értendő. A máik pedig a falnyílás mérete, ahova be fog kerülni a szerelés során a keret. Ezek általában sztenderd méretek, hiszen a gyártó így gyártja le Olaszországban és ez alapján csinálják meg készítik elő a keret helyét, magyarul a falnyílást, úgyhogy van széles méretválaszték.

Az ajtók mérete a következők lehetnek: 808, 850, 870, 900 mm x 2000, 2030, 2050, 2100 mm.

A falnyílás mérete pedig az alábbiak szerint van meghatározva: 920, 970, 990, 1020, 2060, 2090, 2110, 2160 mm.

A Dierre bejárati ajtó Mabisz minősítése

A Dierre bejárati ajtók Mabisz minősítéssel vannak ellátva, típus-, illetve választék függvényében, 4-es, 5-ös és 6-os besorolással. Értelemszerűen, minél magasabb a biztonsági szint, annál biztonságosabb, betörésbiztosabb a bejárati ajtó. Ezt a Magyar Biztosítók Szövetsége, azaz a biztosítótársaságok adták ki. Társasházaknál nem fontos, mert ott a beépítő cég komplett garanciát, illetve Mabisz minősítést csatol a tervdokumentációhoz, de ha valaki egyénileg építtet be egy külső alvállalkozóval, pl. Dierre Go olasz ajtót, akkor érdemes elkérni a telepítői nyilatkozatot, illetve a hozzátartozó Mabisz tanúsítványt is.

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest