Dierre zárcsere XI. kerület Újbuda

A Dierre záras bejárati ajtók kimagasló biztonsággal rendelkeznek, szakszerű karbantartás mellett, valamint megfelelő zárak és zárszerviz cégek alkalmazásával soha nem lesz a betörőkkel gondja! Azonban, ha az ajtóba rossz zárat tesz, célponttá válik!

Nem várja meg, míg a probléma előjön, hívjon időben minket, akár a legkisebb akadozásnál, nem szokványos működésnél forduljon hozzánk! Ha új lakást vesz ne habozzon a zárcserével, mert sajnos sokszor visszamennek a régi kulcsokkal, ne legyen Ön is áldozat!

Dierre zárkódolás új kulcsokra - költözés esetén

A Dierre úgy alkotta meg a zárszerkezetét, hogy szükség esetén zárcsere nélkül át lehessen kódolni, át lehessen tanítani egy új kulcskészletre. A munkafolyamat zárszerelői tevékenységet igényel, ha lehet ne végezzük otthon, házilag! A Dierre ajtózárat csakis hibátlanul működő, 10 évnél fiatalabb zárszerkezeteknél szabad elvégezni, akadozó, nehezen működő zárszerkezet esetén nem ajánlott ez a kódolási folyamat!

Dierre zárszervizünk hétfőtől péntekig ügyeleti jelleggel, kiszállási dj nélkül biztosit zárkódolást! A XI. kerületben több lakótömb, társasház van ellátva ilyen kódolható Dierre zárakkal. Ilyenek pl. a Csurgói út 22-32 sz. alatt található Tölgyesi lakópark lakásainak ajtói. Megemlítendő továbbá a Kánai út 5 sz. alatti társasház is, ahol szintén ezek a kódolható Dierre zárak vannak beépítve az ajtókba.

A Dierre zárkódolásnál figyelembe kell venni a tollaskulcs hosszát, ezek ajtóvastagság függvényében változhatnak rövid és hosszú kivitelre. A rövid kulcsok estén 92 mm, a hosszú kulcsoknál 107 mm a teljes kulcshossz mérete.

Fontos tudni, hogy a zárkódolás nem alkalmazható a cilinderes meghajtású Dierre bejárati ajtóknál, amilyenek pl. a Tetris házban, a Mezőkövesd út 1 szám alatti ajtókban vannak! Cilinder vezérlésű Dierre zárak esetén olvassa el a zárbetét csere lehetőségeket!

Atra-Dierre zárcsere XI. kerület, Gazdagrét

A XI. kerülethez tartozó gazdagréti részen kisebb, nagyobb társasházakba van beszerelve Dierre ajtózárszerkezet, egyzáras- vagy kétzáras kivitelben. Ilyen pl. a Facsemete u. 23-25 szám alatti társasház is.

Ezeknél az ajtóknál is vállalunk teljes körű zárszerviz szolgáltatást, díjtalan kiszállással, garanciális munkavégzéssel. Biztosítunk kizáródás miatti becsapódott ajtónyitást, zármeghibásodásból adódó zárszerkezet cserét, új lakásba költözéskor/tulajdonosváltáskor vagy kopott kulcsok problémájából adódó helyszíni zárkódolást, aznapi munkavégzéssel!

Dierre zárcsere, zárkódolás árak Budapesten

Mindenkinek fontos az ár, ami a szolgáltatásból, tehát a kiszállásból, munkadíjból és az anyagköltségből tevődik össze. Erre mi mindig komplett árat szoktunk mondani, ami Budapest területére vonatkozik, számlásan, garanciával. Számla nélkül nem dolgozunk!

Különböző árfekvésekről beszélünk azonban, hiszen nagyon sok, egymástól különböző Dierre ajtók és zárak vannak jelen a piacon, pl. tollas kulcsos szerkezet vagy cilinder-vezérlésű. Lehet szó zárszerkezet problémáról, vagy csak zárkódolásról új kulcsokra, vagy zárbetét cseréről pl. egy New Power zárbetét esetén.

Az árat tekintve, pontos összeget csak akkor tudunk mondani, ha beazonosítottuk a Dierre zártípust, tudjuk a helyszínt és a pontos feladatot, amit majd a helyszínen a zárszerelő kolléga elvégez. Amennyiben mégis kíváncsi árainkra, ezen a linken tovább tud olvasgatni a témakörben.

Hívjon minket a lenti telefonszámon vagy fotózza le az ajtó zárszerkezetét az ajtó éléből, a kulcsokat, vagy magát az ajtót, és küldje el email címünkre: zarszerviz365@gmail.com

06-70-770-2942

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest