Dierre tűzgátló bejárati ajtózár-csere

A Dierre Go, Dierre Vulcano vagy a vastagabb kivitelű ajtók általában valamilyen tűzálló anyaggal vannak ellátva.  Vagy gipszkarton borítás vagy egyéb, nem gyúlékony anyagot helyeznek a lapborítás alá. Ezek főként tollas kulcsos kivitelű zárszerkezetekkel működnek. Főként azokba a lakóparkokba szerelnek ilyeneket, ahol lehetséges a tűz gyors terjedése. Az ajtó viszonylag hosszú ideig tartja távol a kinti tüzet, szemben egy műanyag-, fém- vagy fa bejárati ajtóval. Egy hátrányuk van, hogy az ajtó vastagsága miatt a normál tollas kulcs helyett akár 2-3 cm-re hosszabb kulcsot kell magunkkal cipelni, ami 12 cm-es kulcshossz esetén nem semmi. Ez nagyon kényelmetlen, valamint a hegyes fogbástyák kiszakíthatják a zsebet vagy a táskabelsőt, kabátzsebet.

Dierre zárcsere vagy zárkódolás?

A laikus számára ez a két szó semmit nem jelent, keverik is a fogalmakat. Zárkódolás esetén is zárcseréről beszélünk, hiszen a memóriakockát cseréljük ki a zárban, így megváltozik a zár nyitása az új kulcs rátanítása után.

Ha nem tollas kulcsos, hanem cilinderes zárszerkezetről van szó, akkor a zárbetétet cseréljük ki egy újra, biztonságosabbra. Általában vagy New Power zárra, de inkább a fejlettebb és korszerűbb Iseo R90 betétet ajánljuk, ami jóval többet tud, mint elődje. A kulcsa is masszívabb. Ha kicsit szorul az ajtó nem törik el olyan könnyedén, mint a New Power kulcsszára. A zárkódolás és a zárcsere árairól érdeklődjön telefonon kollégánknál. Garanciális munkavégzést biztosítunk, ingyenes budapesti kiszállással.

Dierre zárcsere, zárkódolás Budapesten – miért szükséges?

Otthonunk biztonsága érdekében mindent el kell követni. Nyitott ajtónál, meghibásodott zárszerkezetnél, elvesztett vagy ellopott kulcsoknál az ajtó már nem nyújtja azt a biztonságot, így a tulajdonosnak kell gondoskodni a megoldásról.

Nem a szó szoros értelmében neki kell megcsinálni, hanem az ő feladata utánanézni és kikeresni a neten a Dierre zárak cseréjével, kódolásával, karbantartásával, vagy netalán nyitásával foglalkozó szakembert. Érdemes leinformálható szakszervizt választani, egy magára adó szolgáltató weboldala is precízen fel van építve és maga a szakértelem is önmagáért beszél.

Főként Budapesten szervizelünk, itt van a legtöbb Dierre Go, Dierre Vulcano vagy egyéb tűzgátló Dierre bejárati ajtó. Ezeknek nagymesterei vagyunk, minden van hozzájuk raktáron, folyamatos szervizellátást biztosítunk, 15 éve ezzel foglalkozunk.

Ne feledjék, a Dierre bejárati ajtózárak nem a sztenderd zárcsere menetét követik, ez nem egy sima zárbetét kiszerelés! Ezért nem szabad nem erre szakosodott zárszervizt hívni az ilyen ajtókhoz, mert sem cserealkatrésze, sem szakértelme és tapasztalata nincs hozzá. A Dierre zárcsere biztonságot nyújt, akár meghibásodásról, kulcsvesztésről vagy új lakásba költözésről legyen is szó.

Iseo R7 zárcsere – miért előnyös?

Ár-érték arányát tekintve talán a legmegfelelőbb, illetve biztonsági fokozata is jó erős középkategóriát képvisel. Nem egy felső kategória, mint az R90-es, de bátran ajánljuk mindenkinek, 5 kulcsos változatban, fúrásvédelemmel ellátva.

Iseo R90 prémium zárbetét választása, hogy megvédje otthonunkat

Az Iseo R90 betét egy új technikán alapuló precíziós zárbetét. Közvetlen a gyártótól érkezik hozzánk, csak saját felhasználásra. Ilyet máshol nem lehet beszerezni. Ez a zárbetét a Dierre ajtókba van kitalálva. Kívülről kulcsos működésű, belülről elforgató gombos. Kódkártyás kivitel. 5 kulccsal érkezik az ügyfélhez, előtte bontjuk ki a gyári csomagolást.

Dierre tűzgátló bejárati ajtózár-csere
Dierre tűzgátló bejárati ajtózár-csere