Dierre lakóparki ajtók, problémák

Igen népszerűek az új, hatalmas lakóparkok Budapest különböző kerületeiben. Ez már a panelprogram fejlettebb, modernebb változata. Szinte nincs olyan kerület, ahol ne találkoznánk olyan ajtókkal, amit a nagyhírű Dierre vállalat gyártott, a magyar szakemberek/ külföldi vendégmunkások pedig beszereltek.

Érdekes, hogy miután átadásra került a lakás, a kivitelező eltűnik és a reklamációs problémákkal senki nem foglalkozik. A 300 ezer forintos Dierre bejárati ajtó pedig akad, szorul, nehezen nyílik, 5 kulcs helyett 4 db került átadásra, a kódkártya eltűnik, tehát vannak bajok.

Természetesen ezeket mi nem tudjuk garanciálisan megoldani, nem mi voltunk a kivitelező, így a szolgáltatásunk mindenképp térítésköteles, ám a munka becsületesen, immár garanciális feltételekkel lesz elvégezve.

Dierre bejárati ajtózárak fajtái, típusai

A Dierre zárgyártó igencsak magasra tette a lécet a zárak, kulcsok, zárbetétek, ajtókiegészítők területén. Szükséges is, mert nagy a harc a többi olasz zárgyártóval, hiszen egy hatalmas zárgyártóról beszélünk, amely világszerte szállít.

Az összes olyan zárat, ami mechanikus (nem elektromos) és a magyar lakosság ajtóiba van beszerelve, tudjuk szervizelni, zárcsere formájában. A Dierre záraknál nagyon széles a paletta, van tollas kulcsos, cilinderes meghajtású, egy- vagy többirányú, jobbos vagy balos,  egy záron belül két különböző záródás, illetve felső kiegészítő Dierre zárak, reteszelők, erőtovábbító rudazatok.

Dierre ajtózár-szerviz, budapesti, pest megyei ellátás

Sokan kérdezik, honnan jövünk és meddig megyünk el, mi a vonzáskörzet. Főként Budapesten dolgozunk, amit teljes mértékben lefedünk. Ha nem akut, azonnali a probléma, és ráér egy napon belül, valamint munkánk mennyisége megengedi, akkor Pest megye is szóba jöhet. Vidékre nem megyünk, mert a távolság miatt elmegy az idő, ami alatt Budapesten több munkát is elvégeznénk. Maximum partnert tudunk ajánlani a vidéki kiszállásokra. Szervizünk foglalkozik a Dierre zárak kinyitásával, azok nyitás utáni zárcseréjével, tollas kulcsos és cilinderes zárakkal vegyesen, kulcselvesztés miatti Dierre zárkódolással, Iseo R90 vagy Dierre New Power zárbetét cserével. Ezen kívül vállalunk még Dierre ajtóbeállítást és becsapódott ajtó nyitását fix gomb esetén. Árainkról tájékozódjon telefonszámunkon, hétköznapokon, munkaidőben!

Dierre ajtókhoz zárak, tartozékok, kiegészítők

Sokan képességet, tehetséget éreznek magukban a saját Dierre ajtajuk szerelésével kapcsolatban. Hát mi ennek nem szeretnénk gátat szabni, sőt, ha kell, segítünk is! Mindenki pénzből él, és az úttörő ott segít, ahol tud.

A zárszervizzel és a Dierre zárak forgalmazásával is külön-külön foglalkozunk. Mi közvetlenül a gyártótól vásárolunk, próbálva a kedvező árakat tartani, hogy folyamatos forgalmunk legyen és senki ne távolodjon el az árak hallatán. Mai írásunkat, bár a zárszervizes oldalunkon olvassa, vásárlási igény esetén az alábbi linkeken tud továbblépni.

https://www.biztonsagiajtozarak.hu/termekkategoria/olasz-zarbetetek/

https://www.biztonsagiajtozarak.hu/termekkategoria/olasz-trezorzarak/

https://www.biztonsagiajtozarak.hu/termekkategoria/kulcskeszletek-olasz-zarakhoz/

Természetesen nem hagyjuk az ügyfeleket magukra, hogy azt vesz, amit akar, így hívhatnak minket munkanapokon a 06-30-265-5531 telefonszámon. Bármilyen zárról, kulcsról, Iseo vagy Dierre zárbetétről beszélünk, mindenképpen egy fotóra van szükségünk! Csupán annyi info, hogy Dierre ajtó és ugyanolyan, mint a weblapon a kép, ennyi nekünk nem elég, így nem tudunk továbblépni.

Mindegyik zárat, ami a weblapon fel van tüntetve raktáron tartjuk, nem kell egyikre sem várni! Van lehetőség személyes átvételre, illetve webáruházas rendelésre GLS házhozszállítással, mindez egy munkanapon belül!

A fényképeket a zarszerviz365@gmail.com email címre küldjék a zárról az ajtó éléből, az ajtóról, a kulcsokról, minél többet és jó éleseket! (A Dierre matricát nem kell lefényképezni.)

Dierre lakóparki ajtók, problémák
Dierre lakóparki ajtók, problémák