Dierre helyszíni zárszerviz Budapest

A félreértések elkerülése végett szeretnénk tisztázni, hogy ez az olasz trezorzár nem egy egyszerű, hétköznapi zárszerelést követel. Nem úgy kell elvégezni, mint a hagyományos ajtóknál, hogy az ajtó éléből kitekerek egy csavart, kihúzom a zárbetétet és már meg is van a szerelés.

Azért ne álljon neki senki, semmilyen Dierre zárszerelési műveletnek, mert ha elrontják, akkor az ajtó nem nyílik majd. Ha az zárban tönkremegy valami, az ajtó zárnyitása igen bonyolulttá tud válni, amit csakis szakember fog tudni elvégezni.

Mivel minden ember más, így a tapasztaltabb, gondolkodóbb ember, inkább átgondolja ezt és szakszervizhez fordul, így az ajtónyitást megússza, egy esetlegesen fordítva beleszorult kulcsból adódó állítással.

A türelmetlenebb fajta ügyfél pedig, aki nem akar 20-25 ezer forint munkadíjat kifizetni a szakszerű nyitásért, össze-vissza tekergeti a zárat, rosszabb esetben beletöri a kulcsot, és mivel így sem nyílik az ajtó, elkezdi azt feszegetni. Ez a legrosszabb, amit egy nem hozzáértő ember az ajtóval művelhet.

Profi Dierre ajtónyitás: beletört kulcs, hibás zár, becsapódás

Először is, ha beletöri a kulcsot és egy része benne marad, akikor mi sem tudjuk azt kivenni. Meg kell fúrni a zárszerkezetet, tehát onnantól kezdve a zárat ki lehet dobni és egy másik zárra van szükség. Másodsorban, ha nekiáll feszegetni az ajtót, attól még a több pontok nem fognak nyílni, ráadásul az ajtón lévő nyomok, horpadások örökre ott maradnak.

Egy ilyen ajtózár szerkezet ára most 65 ezer forint körül van, egy komplett ajtó 200-250 ezer forint. Tehát ha nem nyúlnak hozzá és szerelő által tárják fel a hibát, akkor lehet, hogy egy 20-25 ezer forintos munkadíjból, egy kis igazítással, helyreállítással megoldható a probléma, rosszabb esetben egy kb. 95 ezer forintos zárcsere szükséges.

A legrosszabb esetben azonban a tönkretett ajtóval semmit nem lehet kezdeni, így egy új ajtó vásárlása miatt mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Cégünk szakemberei, szakértelemmel prezentálnak műszaki ajtónyitást, zárnyitást a Dierre zárakkal felszerelt biztonsági ajtók esetében.

A megrendeléstől számítva, rövid időn belül ügyfeleink rendelkezésére állunk a zárnyitást illetően. Minden esetben garantáljuk, hogy az ajtó nem fog megsérülni! Ha fúrni kell a zárszerkezetet, akkor a zárnyitás után rögtön el tudjuk végezni a Dierre zárcserét is. Nálunk a Dierre trezorzárak készleten vannak, így nem kell várni, amíg ezeket valahonnan, valahogyan beszerezzük.

Hívjon minket profi zárnyitás ügyben, hogy ne kelljen új ajtót vennie!