Dierre ajtózárcsere, ha ellopták vagy elhagyták a kulcsokat

Amikor valami oknál fogva eltűnt a Dierre tollas kulcs, mérlegelni kell, hogy szükséges-e a zárcsere. Szerintünk igen, de ez mindenkinek a saját döntése. A Dierre zár nagy előnye a többi olasz gyártóval szemben, hogy az ajtólap leszedése nélkül, kb. 10-15 perces művelettel át lehet programozni új kulcsokra a zárat. Így a régi kulcsot hiába próbálgatjuk, már nem fogja működtetni. A kulcsok darabszáma befolyásolja a zárcsere költségét, de 54.000 Ft-ért már megoldódik a kulcselvesztés problémája és nem kell aggódni az esetleges betörés miatt senkinek.

Olasz zárak, zárszerkezetek kulcsok kicserélése – milyen típus van az ajtóban?

Budapesten, Pest megyében és vidéken is, olasz zárak teljes körű cseréjét és szakszerű nyitását vállaljuk meghibásodás miatt. A Viro, Cerutti, Potent, Iseo, Mottura, Moia, Cisa, CR, Sab, Securemme, Dierre zárak esetében, több alternatívát is tudunk kínálni a zárcsere tekintetében. Az említett zárak közül van olyan gyártó, ami már tönkrement/megszűnt, pl. Cerutti (Viro). Ezeknél a típusoknál alternatív megoldásokat alkalmazunk, helyettesítő zárakkal, kis igazítással, az ajtóhoz igazítva történik a zárcsere. A legtöbb olasz zárszerkezet cseréje esetén a teljes komplett szerkezetet cseréljük, mivel fixlamellás kivitelűek (pl. Sab, Iseo, CR, stb). Vannak azonban olyan kivitelek (Dierre, Cisa), amikor ha valaki új kulcsokat szeretne, akkor zárkódolást lehet végezni az ajtó szétszedése nélkül. A trezorzárcserék komplett költsége 85-90 ezer forinttól indul, ezzel szemben pl. a Dierre és Cisa zárkódolás 54.000 Ft-tól már elérhető. Ez a folyamat jóval gyorsabb is, mint a komplett ajtózár-csere.

06-70-770-2942

Tekerőgombos Dierre ajtózárcsere, új lakás vásárlása esetén

Az új építésű lakóparkokban, ahol jobb minőségű ajtók vannak beépítve, leginkább a Dierre zárak az elterjedtek. Ez jó hír, hiszen a biztonságról már gondoskodtak az építtetők. A gond az, hogy beszerelik az ajtót az első fázisban, és a köztes építkezés során, ami belül folyik (burkolás, festés, villanyszerelés, belső dolgok beszerelése, stb.) a vállalkozások szakemberei kezei közé kerülnek azok a kulcsok, amik, ha kész a lakás, az új tulajdonoshoz fognak kerülni. Sajnos egyre több a vendégmunkás, és gyakori probléma, hogy a beköltözés után sokszor tűnnek el a lakásból dolgok. Ez elég furcsa, mert egy prémium kategóriás zár van az ajtón, amit lehetetlen kinyitni nyom és kulcs nélkül. Egyszóval a beköltözés után azonnal ki kell cserélni az ajtózárat, még a vadonatúj lakásoknál is! Egy közel 100 milliós ingatlan vásárlásnál, nem egy 50-60 ezer forintos zárbetét cserén kell a spórolást elkezdeni.

Hívhat minket tekerőgombos Dierre ajtózárbetét cseréje miatt, egyedi megoldásokkal állunk a rendelkezésükre. Minden zárbetét kulcsai a megrendelő előtt kerülnek kibontásra a lezárt csomagolásból!

Gombos, becsapódott Dierre ajtónyitás, zárcsere nélkül

A legtöbb Dierre bejárati ajtóra a gyártó kívülre fix gombot szerelt, így gyakran előfordul, hogy a lakástulajdonosok a nagy kapkodásban egyszerűen behúzzák maguk mögött az ajtót és meg is történt a baj. A kulcs belül van, az ajtó nincs bezárva, csupán a zárnyelv ment be a helyére, de kulcs nélkül nem lehet visszahúzni. Ilyenkor nem szabad pánikolni, tisztán kell gondolkodni. Mivel a telefon mindenkinél ott van, be kell írni a keresőbe „Dierre zárnyitás, zárcsere” és már csörög is nálunk a telefon. Az ügyfelek 99 százalékánál zárcsere nélkül ki tudjuk úgy nyitni az ajtót, hogy semminek (sem a zárnak, sem az ajtónak) nem lesz baja. Extra költség nem lesz, csak a zárnyitásnak a munkadíja, ami 20-30 ezer Ft.