Dierre zárbetét csere Budapest XIII. Petneházy utca 37-47. lakópark

A Petneházy utcában lévő lakóparkban folyamatos átadás alatt állnak a lakások. Vannak, akik már be is költöztek, de vannak, akiknek még nem teljesen készült el a lakásuk.

Ami közös ezekben az ingatlanokban, az a bejárati ajtó. Az ajtók olasz biztonsági ajtók, melyeket a Dierre háromirányú trezorzár szerkezete irányít. Ezt a zárszerkezetet a gyári Dierre zárbetét működteti, mely egy olyan magas biztonsági fokozatú zárcilinder, amely mindennemű betörési próbálkozásnak ellenáll az acélszerkezetű ajtóval együtt. Tehát a társasház lakói biztonságban is vannak egészen addig, amíg ezt a kiváló zárbetétet le nem cseréltetik valamilyen vacak kínaira, vagy pár ezer forintos német vagy spanyol zárbetétekre.

A Dierre New Power zárbetét védelme

Ez a zárbetét mindenfajta zárnyitási technikának ellenáll, hiszen arra tervezték a biztonsági ajtót, hogy megakadályozza az illetéktelenek lakásba való bejutását. Kiemelkedően magas törésvédelemmel rendelkezik, az egyik legerősebb zárbetét a hazai piacon. Finomnyitás, zárpikkelés, manipulációs nyitás ellen szintén védett ez a prémium kategóriás zárbetét.

Zárcsere esetén ebben az ajtóban elég a zárbetétet lecserélni, és máris új kulcsok nyitják a zárat. Amire azonban nagyon fontos odafigyelni, az a beszerelendő zárbetét minősége és biztonsági fokozata. Szakmai szemmel nézve abszolút azt gondoljuk, hogy meg kell becsülni, hogy egy ilyen drága és valódi biztonsági ajtót épített be az építtető, így semmiképpen nem ajánlott az olcsó zárbetétek alkalmazása! Az olcsó, egyszerű zárbetétek semmilyen zárnyitás ellen nem védettek, így kinyitásuk gyerekjáték egy betörőnek! Nem feszegetni fogja az ajtót, ami valóban tart, hanem a leggyengébb pontot, a silány zárbetétet fogja támadni manipulációval, zárpikkeléssel vagy beütő kulccsal. Ezek a leggyakoribb zárnyitási módszerek a gyenge betéteknél, és bizony ilyenkor hangtalanul, kb. fél percen belül nyílik is az ajtó! Úgyhogy silány minőségű betéteket ne alkalmazzanak és ne is szereltessenek be senkivel!

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest

Miért szükséges a zárcsere vadonatúj lakásba költözés esetén?

Ezt szintén szakmai szemmel nézve, mindig ajánljuk mindenkinek. Az igaz, hogy egy újonnan épített társasházban még nem volt előttünk lakó, így nálunk vannak a kulcsok. Azonban, amikor a kulcsok nem előttünk lettek kibontva a gyári lezárt csomagolásból, akkor nem tudhatjuk, kinek a kezén ment át kulcs és milyen kulcsmásolatok készültek.

A Dierre New Power zárbetéthez gyárilag 5 db kulcs tartozik. Ez egészen biztos. Aki nem kapta meg mind az ötöt, az nem lehet nyugodt.

Cseréltesse le a zárbetétet velünk, mi garantáltan Ön előtt bontjuk ki a gyári Dierre New Power zárbetét kulcsait a fekete, lefóliázott csomagolásból! Ez az egyedüli módszer annak a kiküszöbölésére, hogy 100 százalékban biztosak lehessenek abban, hogy az összes létező kulcs a lakáshoz Önöknél van!

A New Power zárbetét csere nem olcsó, de egy több tízmilliós lakás és a nyugalom érdekében nem egy hatalmas tétel. Mi valljuk, hogy ebbe az ajtóba ez a zárbetét való, mert ez ide lett kitalálva. A New Power zárbetét csere ára nálunk szereléssel együtt, számlával, garanciával, és a lezárt csomagolású, 5 db gyári új kulccsal együtt 76.000 Ft.

Amennyiben ezt az árat mégis soknak találja, úgy olvasson tovább, vannak még biztonsági alternatíváink, melyek nem vacak zárbetétek beszerelését jelentik.

RB LOCXIS, Mabisz 6-os biztonsági fokozatú másolásvédett zárbetét

Az RB LOCXIS egy Izraelben gyártott zárcilinder és ha valaki ad a védelemre, akkor az Izrael.

A LOCXIS zárbetét a legmagasabb biztonsági besorolást kapta a Mabisz-tól, a 6-os fokozatot. A zárbetét interaktív csapos, mely két darab mozgó alkatrészt jelent a kulcsban és a zárbetét belsejében, mely kizárja a finomnyitást. De hogy még jobban védett legyen a manipulációs nyitások ellen, a zárhengerben csap a csapban úszó csaprendszert alkalmaztak, így nem sima hétcsapos a zárbetét, hanem minden csapban van egy belső csap is. Ezek által a csapok által a zárpikkelés lehetetlenné válik!

Védett továbbá a zárbetét zártöréssel szemben, továbbá 2030-ig másolásvédelem alatt állnak a kulcsai, melyek kártya nélkül nem másolhatók! Nyugodtan odaadhatja őket a szomszédnak nyaralás idejére virágot öntözni, mert biztos lehet benne, hogy a háta mögött kulcsmásolás nem történik!

Az RB LOCXIS zárbetét csere költsége a Dierre ajtóban, kívülről kulccsal, belülről tekerőgombbal, munkadíjjal, számlával, garanciával együtt 52.000 Ft. A zárbetéthez 3 db kulcs jár és egy kártya a sokszorosításhoz!

Ha nem engedheti meg magának a Dierre New Power zárbetétet, válassza a LOCXIS-t!

Szintén maximális védelem, de kedvezőbb ár! Hívjon minket munkanapokon, mi akár aznap elvégezzük a Petneházy utcában a zárcserét az Ön biztonsága érdekében!

06-70-770-2942

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest