Dierre ajtó zárcsere XI. kerület Tetris ház Budapest

Ez a társasház egy újonnan épült lakópark, sok, különböző méretű lakásokkal. Ami bennük egyforma, az az olasz Dierre biztonsági ajtó, amely kb. 300.000 Ft értéket képvisel, ha újonnan meg kellene vásárolni.

Ezt azért hangsúlyozzuk, hogy lássák és tudatában legyenek annak, hogy egy nagyon jó bejárati ajtójuk van. Más lakóparkokban ezt kispórolják és inkább olcsó, kínai vagy műanyag ajtókat szerelnek be, Kínában készült, semmilyen védelemmel nem rendelkező zárbetétekkel.

Ami esetleg fura lehet, hogy a Dierre többpontos zárszerkezetet egy alap Dierre zárbetét hajtja, amit viszont érdemes lecserélni. Tanácsos ezt elvégezni egyrészt a biztonság fokozására, másrészt azért, mert nem tudhatni, kinél maradt esetleg kulcs és ebből ne legyen félreértés, visszaélés.

Nálunk kiszállási díj nélkül, most akciósan megrendelhető ezekbe az ajtókba 4 különböző zárbetét cseréje is! Kulcs-kulcsos vagy kulcs-tekerőgombos változatban. A zárbetét csere teljes költsége 32.000 Ft-tól elérhető 76.000 Ft-ig bezárólag, hétköznapokon, 8-20 óra között.

Tetris ház, Mezőkövesd u. 1. Dierre ajtók

Érdekes építésű ez a lakópark, talán nincs is még egy ilyen az országban. Mind külső formavilágában, mind a színeivel, az épületszintek elhelyezkedéseivel. Többször végeztük már ebben a házban zárbetétcserét a Dierre ajtókban, de a mai napig még eltévedünk a nagy épület folyosóin.

Ha minket választ a Dierre ajtózár cseréjére, biztosan a legjobb megoldást tudjuk Önnek kínálni, hiszen olyan alternatívakat tudunk felsorakoztatni, amelyek minden ügyfél saját pénztárcájához tud igazodni, de egyben biztonságot is nyújt.

Persze vannak határok a zárbetét csere árait illetően, és külön kiszállási díjat nem számolunk fel senkinek! Ezekbe az ajtókba viszont olcsó, kínai zárbetéteket nem szabad betenni, mi nem is szerelünk ilyet! 20.000 Ft költségért nem lehet elvégezni egy zárbetét cserét csak silány termékkel, ami nem ebbe a prémium bejárati ajtóba való!

Zárbetét csere árainkról részleteket lejjebb talál. Kérjen időpontot a helyszíni szerelésre munkanapokon 8 és 20 óra között, mi raktárkészletről, akár aznapi kiszállással biztosítjuk a helyszíni zárcserét, munkáink függvényében!

Új, Dierre ajtók zárcseréje a Tetris házban

A Tetris ház egy új lakóépület, nagy és modern társasház, ahol a lakások átadása az új tulajdonosok részére folyamatosan történik.

Sokan vannak abban a tévhitben, hogy ha új a lakás, akkor, miután mi vagyunk az első tulajdonosok, nem kell elvégeztetni a zárcserét, hiszen nem volt előző tulaj, így teljes a biztonság. Pedig ez utóbbi állítás egyáltalán nem igaz! Mint új lakástulajdonos és nem, mint hozzáértő szakember, az emberek nem ismerik az ajtót, a zárat és fogalmuk sincs arról ehhez az ajtóhoz pontosan hány kulcs is tartozik gyárilag. Van, aki 3 db kulcsot kap, van, aki négyet, van, aki ötöt. Már magában ez okozhat aggodalmat és kavarodást, hiszen minden lakónak egyforma számú kulcsokat kellene átadjon az építtető, forgalmazó. De vannak kulcsok, amik eltűnnek, elkallódnak, aztán ki tudja hol végzik.

Mindezt átgondolva pedig nagyon is szükséges és megalapozott zárcserével kezdeni az új életet ebben a társasházban! Korrekt zárszerviz szolgáltatóként azt valljuk, csak abban az esetben nem kell a zárat lecseréltetni, ha az átadó előttünk bontja ki a kulcsokat a lezárt csomagolásból, ám az átadásoknál soha nem ez történik.

Ebben a Dierre lakóparki ajtóban alapból egy csak fúrásvédelemmel ellátott Dierre zárbetét van, amely vagy 3 vagy 5 db kulccsal van ellátva.

Mindenképpen ennél komolyabb védelmet biztosító zárbetéteket szerelünk be az ajtóba, hiszen a jó ajtó csakis jó zárbetéttel együtt véd. Ha valamelyik hiányzik ebből a kombinációból, már nem teljes a védelem. A lakóknak itt biztosították a jó ajtót, mi meg biztosítjuk a jó zárbetétet!

A legmagasabb kategória a csúcsszuper Dierre New Power olasz zárbetét. Ezt kimondottan ehhez az ajtóhoz fejlesztették ki az olasz mérnökök. A New Power zárcilinder mindenfajta zárnyitási módszer ellen védett. A zárcsere ára szereléssel együtt 76.000 Ft, számlával, garanciával.

A másik magas kategória, az izraeli Mabisz 6-os minősítésű, másolásvédett, kódkártyás RB LOCXIS zárbetét csere, melynek komplett költsége 52.000 Ft, 3 db kulccsal, belső tekerőgombbal.

Javasoljuk továbbá még az RB Keylocx izraeli zárbetétet, melynek szintén mozgó alkatrész van a kulcsába és a zárhengerébe helyezve, kódkártyával lehet kulcsot készíteni hozzá, belülről szintén tekerőgombbal működtethető, Mabisz 5-ös besorolással. A komplett költség a zárbetét csere tekintetében 38.000 Ft.

Választhatják az olasz Iseo zárbetétet is, szintén belső tekerőgombbal, fúrásvédelemmel, 5 db gyári kulccsal. Ennek a változatnak a komplett szerelési költsége 46.000 Ft.