Dierre ajtózárhoz tartozó tollas kulcsok

Az olasz Dierre ajtókban tollas kulcsos és cilindervezérlésű zárszerkezetek vannak beépítve. Magyarországon egyelőre a tollas kulcsos változat van jobban elterjedve, szemben a nyugat-európai trenddel. A tollas kulcsok a páncélszekrények kulcsaihoz hasonlítanak a leginkább. Jellemzője a magas biztonság szint, a négyfordulatos záródás. Talán az egyik negatívum, amit a zár számlájára fel lehet írni, az a hosszú, kényelmetlen kulcs használata a hétköznapokban.

A Dierre zárszerkezet két különálló részegységből tevődik össze, az egyik a zárszerkezet, a hajtott rész, a másik a kulcs, a hajtó rész. Mind a kettő külön megvásárolható és cserélhető. Tudni kell azonban, hogy mindkettővel külön-külön lehet probléma, ha az ajtó valamilyen okból nem működik, nem záródik megfelelően.

A Dierre kulcskészlet külön cserélhető a zárszerkezetben. Ezt érdemes elvégeztetni kulcselvesztés miatt, tulajdonosváltás miatt vagy zármeghibásodás, a zár akadozása miatt. A kulcskészlet tőlünk személyesen átvehető, 3 és 5 kulcsos kivitelekben. A Dierre kulcskészlet ára 36.300 Ft. Hétfőtől péntekig állunk rendelkezésükre, valós raktárkészlettel rendelkezünk!

Egyre kell figyelni, hogy olyan hosszúságú kulcsot kell vásárolni, mint amilyen a régi, mert az ajtó vastagsága nem mindenhol egyforma. Pl. egy Dierre Go, Dierre Blue vagy egy tűzgátló Dierre ajtó esetében ez mind más és más.

A Dierre zárgyártó úgy alkotta meg a Dierre zárszerkezeteket, hogy a lakáskulcs elvesztésekor ne kelljen az ajtót darabokra szedni, hanem a belső zárcímkén keresztül ki lehet venni a régi kulcstőkét és beszerelhető az új.

Egy jól működő ajtó esetében ez házilag is könnyen, hamar elvégezhető. Egy egyszerű csavarhúzó szükséges csupán hozzá. A zártőke kiszedő adaptere benne van a dobozban, illetve szoktuk még javasolni, hogy fújjanak be WD40-et a lamellák közé, ami a működésnek egyáltalán nem árt. A lamellák mozgása jól látható a szerelőablakon keresztül, amikor a kulcsot forgatjuk, ezek a lamellák fel- és lefelé mozognak.

Dierre zárkódolás új kulcsokra

Nagyon sokszor egy akadozó zárnál az új zártőke cseréjekor megszűnik a probléma, de néha az is előfordul, hogy az új kulcskészlet beprogramozása után még rosszabb lesz a helyzet, hiszen a kopott zárszerkezet nem bírja működtetni az éles, sorjás kulcsokat. Ebben az esetben zárszerkezettel együtt kell cserélni a komplett egységet. Nálunk az összes Dierre mechanikus zár raktáron megtalálható, amelyek a hazai piacon forgalomban vannak. Az árakról, a termékekkel kapcsolatban hívja lenti ügyfélszolgálati telefonszámunkat!

A Dierre kulcsok variációjának száma milliós nagyságrendű, szinte esélytelen, hogy valakinek ugyanolyan kulcsa legyen, mint nekünk. Mi minden kötözéskor, vagy kulcskopásból származó hibákat a kulcs-cserével szoktuk orvosolni, miáltal megoldódik ez a probléma.

A Dierre tollas kulcsok széles skálájú kiosztással rendelkeznek. Ezt úgy oldották meg a tervezők, hogy a kulcs tollas részénél különböző kiosztással vágják a lépcsőket, fogakat, szélesség és magasság szerint. Ezeket a kulcsokat nem szabad leejteni, dobálni, mert egy ferde fog nem úgy emeli a zár lamelláját, ahogyan kell, így beletörhet a kulcs vagy a zár lamelláját meggyűrheti, ami az ajtó nem nyílásához vezethet!

Vásároljon tőlünk Dierre kulcskészletet, ne hagyja, hogy illetéktelen személyek bejussanak az otthonába! Legyen mindig a biztonság az első!

06-70-770-2942

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest
Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest