Ajtó tartozékok

Az ajtó agya, a trezorzár

Mondhatnánk úgy is, hogy az ajtó, szíve-lelke, de inkább mégiscsak a vezérlője, az ajtót működtető Dierre trezorzár.

A Dierre biztonsági zárnak egy egész menüpontot szánunk, így erről bővebben, IDE kattintva olvashat.

Dierre kulcskészlet

A Dierre kulcskészlet színes kartonpapírba dobozolt csomagolásban, általunk kerül az ügyfelekhez.

A dobozban található a három gyári kulcs, a lépcsős kialakítású kulcstőke, illetve egy műanyag célszerszám. Ritka esetben a gyártó még műanyag kupakot is csomagol az kulcsok fejére.

A kulcstőke segítségével a zár új kulcsnyitásra tanítható meg, így a régi kulcsok már nem használhatók.

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest

Ajtókilincs és címke szerelés

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest

Dierre kulcstőke csere

Dierre, Dierre zárcsere, Dierre zárcsere Budapest, Dierre zár, zárcsere, zárcsere Budapest

Dierre trezorzár csere

Kilincsek, gombok

A Dierre biztonsági ajtón fontos szerepet tölt be a kilincsgarnitúra, amely egyben hasznos és díszítő feladatokat is ellát. Anyaguk általában réz, alumínium, rozsdamentes acél vagy műanyag. Színüket tekintve réz, szatén matt, rozsdamentes inox, króm, szálra húzott matt fém, nikkel, bronz. Fajtájukat tekintve lehet kívül - belül kilincs - kilincses verzió, kívül gomb – belül kilincses verzió, vagy mindkét oldalon rozsdamentes fogantyú a kilincsgarnitúra helyett.

Ezeknek igény- és kopás miatti cseréjét cégünk vállalja, akár a zárcsere vagy kódolás alkalmával is, de előtte mindenképpen kérünk egy fotót, mind kívülről, mind belülről a meglévő kilincsekről, gombokról, stb.

Ajtóhatárolók

Az ajtóhatárolókat már régóta alkalmazzák a besurranó tolvajok ellen. Régen még a bérházak felső zárjaival volt összekapcsolva az ajtóhatároló vagy láncokkal oldották meg ezt a problémát úgy, hogy egy „biztonsági lánc” volt felszerelve az ajtótokra, amit rá lehetett akasztani az ajtóra, ezáltal megakadályozva az ajtó kinyitását.

Ezek ma már elavultnak számítanak, mert egyrészt nem biztonságosak, másrészt balesetet is okozhatnak. Hiszen, ha a lánc túl hosszú, be lehet nyúlni és azt kiakasztani, továbbá a behatolót sem gátolja meg a hosszú lánc, hogy esetleg a nyíláson benyúljon, és testi sértést alkalmazzon a lakás tulajdonosa irányában.

A mai, modern ajtóhatárolók kemény műanyagból vagy műanyag- és fémötvözetből készülnek. Az olasz importból származó biztonsági ajtók alaptartozékaiba tartoznak az ajtóhatárolók.

Díszítő rozetták, pajzsok

A díszítő rozettáknak főként esztétikai szerepe van. Ez a rozetta takarja el a kulcsnyílást, valamint a kulcs megvezetését is ez biztosítja. Tollas kulcsok esetében kívül, belül csavaros megoldással-, cilinderkulcsok esetében belülről van rögzítve átmenő csavarral. A törés, rongálás ellen is védőszerepet lát el a rozetta. Színüket tekintve lehetnek réz, bronz, matt króm, fényes króm színűek. Alakjuk, formájuk igény szerint választható.

Bármilyen Dierre ajtó-tartozékokkal kapcsolatos kérdésére cégünk készséggel áll az Ön rendelkezésére!

Mivel folyamatosan lépést tartunk a biztonsági trezorzárak, zárszerkezetek folyamatos fejlődésével, így bátran elmondhatjuk, hogy naprakészek vagyunk, bármilyen zárral kapcsolatos problémáról is van szó. Zárjainkról, árainkról kérjen bővebb felvilágosítást a 06-30-265-5531vagy a 06-70-770-2942 telefonszámon!